#Survivor România

Ce se întâmplă cu menstruația concurentelor de la Survivor România. Ștefania Stănilă, dezvăluiri șocante: „Mă doare”

2 iunie 2023 13:42   PrimeTime

Condițiile din Republica Dominicană au fost destul de grele pentru consurenții de la Survivor România. Cu siguranță, mulți fani s-au întrebat cum au făcut față femeile. Fosta gimnastă Ștefania Stănilă (25 de ani) a fost deschisă cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare și a oferit detalii cu privire la perioada ciclului menstrual și ce s-a întâmplat cât a fost concurentă în cadrul emisiunii.  

Competiția din Republica Dominicană nu este doar un concurs sportiv, ci o adevărată experiență de viață care te învață să te descurci în sălbăticie, în cele mai dure condiții. Însă, cum s-au descurcat, de fapt, concurentele în perioada delicată a lunii, deoarece, spre deosebire de bărbați, cele care participă la Survivor România au de îndurat diferite probleme, precum cele de natură hormonală, în special perioada menstruației.

Ștefania: „Bun venit în ..”

Se pare că, una dintre fostele concurente, Ștefania Stănilă (25 de ani) a ținut să le dezvăluie fanilor, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de TikTok, că ea a întâmpinat probleme în perioada competiției și a avut o întârziere destul de lungă. Mai mult decât atât, acum că Survivor s-a încheiat și concureții au ajuns acasă, în ciuda faptului că problema s-a rezolvat, ea nu se simte tocmai extraordinar.

Cât timp am fost la Survivor nu mi-a venit menstruația. Ultima dată mi-a venit în data de 7 ianuarie și de atunci nu mi-a mai venit deloc 5 luni de zile, până astăzi. Astăzi mi-a venit menstruația după 5 luni de zile și mă doare burta. Efectiv am o burtă de zici că sunt Kinder Suprise. Mă simt foarte balonată, chiar mă simt balonată. Bun venit în real life”, le-a transmis fosta gimnastă, Ștefania Stănilă, urmăritorilor, într-un videoclip publicat pe contul său personal de TikTok.

Putem spune că, în ceea ce privește igiena corporală, în condiițiile de supraviețuire, extrem de dure, Războinicele și Faimoasele s-au îngrijit ca adevărate amazoane. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Mai multe