Ce spune Cătălin Zmărăndescu despre Gigi Becali: «Politica îi face pe oameni hiene»

29 aprilie 2022 0:57   PrimeTime
Ultima actualizare:

Invitat în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit, printre altele, și ce părere are despre Gigi Becali, fostul său „șef”. Luptătorul a fost bodyguard-ul patronului FCSB, însă job-ul său de atunci l-a băgat și în mari belele. Iată declarațiile!

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit că își aduce aminte cu plăcere de prima perioadă în care i-a fost alături lui Gigi Becali, pe când patronul FCSB „era un om simplu, care nu intrase în politică și fotbal”. Zmărăndescu a susținut că politica îi schimbă pe oameni, iar acest lucru s-a întâmplat și cu Gigi Becali.

Ce spune Cătălin Zmărăndescu despre Gigi Becali

El la bază nu e un om rău, e doar ușor influențabil. E un om care crede prea repede ce i se spune din stânga și din dreapta, fără să verifice. În rest, la bază e un om foarte bun și s-a văzut, de-a lungul timpului. A făcut multe fapte bune. Dar după politică s-a schimbat. Politica îi face pe oameni hiene.”, a mărturisit Zmărăndescu.

Latifundiarul l-a angajat pe Cătălin Zmărăndescu să îi fie gardă de corp după ce luptătorul l-a făcut knock-out pe bodyguardul său, în urma unui meci. Zmărăndescu a acceptat atunci, considerând că ar fi o rampă bună de lansare, și i-a fost alături lui Becali ani buni, până când incidentul în care i-a fost furată mașina patronului FCSB i-a adus probleme cu legea sportivului.

Luptătorul a participat la recuperarea vehiculului furat al lui Becali, fără implicarea poliției, fiind ulterior acuzat de sechestrare de persoane și de pedepsirea violentă a hoților.

Acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, însă în cele din urmă a stat după gratii doar 29 de zile. Cu toate că nu regretă nimic din trecutul său, Cătălin a explicat că libertatea e cea mai prețioasă.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, un munte de om cu suflet sensibil! Ce l-a dărâmat în competiția Survivor România

Cătălin Zmărăndescu, lecție prețioasă de viață

După incidentul cu pricina, între el și Becali s-a răcit relația, ambii aducându-și atunci diverse acuzații în legătură cu situația în care au fost implicați și „despărțindu-se” cu scandal.

Simțindu-se abandonat de Becali și părăsit de fosta soție în timpul procesului, Zmărăndescu credea atunci că viața lui nu mai are niciun sens, însă acum privește totul drept o lecție valoroasă de viață.

„Nu regret nimic. Tot ce s-a întâmplat atunci a dus la ceea ce sunt eu astăzi (..) Am primit o pălmuță atunci de la Dumnezeu, bine că nu am primit o palmă. A fost de ajuns să îmi dau seama că nu e bine ce se întâmplă. Libertatea e mai scumpă decât orice.

Fie că e în sport, fie că e în viață, trebuie să stai puțin tu cu tine și să realizezi de ce ai căzut. Unde ai greșit de ai ajuns acolo? Iar în momentul în care te-ai ridicat în picioare să ai deja răspunsul, pentru ca a doua oară să nu mai cazi.”, a mai declarat Zmărăndescu.

Luptătorul a explicat că atunci pierdut totul, după incidentul cu furtul mașinii lui Becali, gândindu-se chiar și la sinucidere. Ulterior, a hotărât să plece din România, în Marea Britanie, de unde a luat-o de la zero și a revenit în ringul de luptă. Și-a refăcut viața alături de Luiza Zmărăndescu, cei doi soți având împreună doi copii.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă! Povestea impresionantă a salvării sale

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe