Cel mai special film de pe Netflix, în iunie 2024. Doi actori legendari și o poveste unică au oprit planeta în loc

22 iunie 2024 17:59   PrimeTime

Fanii filmelor de pe Netflix au fost de puține ori dezamăgiți de producțiile americane. Majoritatea s-au dovedit a fi de mare succes, iar multe dintre ele au devenit chiar speciale. Așa s-a întâmplat și în cazul filmului „Wonder”, care a făcut furori pe platformă în luna iunie. 

Povestea filmului „Minunea”

„Wonder” sau „Minunea” se numără printre filmele care au devenit legendare pe Netflix. Este o producție americană dramatică din 2017, a cărei scenariu a impresionat o lume întreagă. Se bazează pe romanul care poartă același nume și îi are în rolurile principale pe Julia Roberts și Jacob Tremblay.

Povestea se învârte în jurul unui băiețel pe nume August Pullman care a fost diagnosticat cu sindromul Treacher Collins (deformări craniofaciale). Acesta este în clasa a 5-a și încearcă să își facă loc în societate.

„Wonder” s-a clasat pe locul 5 la nivel global și a impresionat peste 5 milioane de utilizatori

Filmul s-a lansat în America pe data de 17 noiembrie 2017. Anul acesta, în iunie, a reușit să se claseze pe locul 5 la nivel global și a înregistrat peste 5 milioane de vizualizări în prima săptămână a lunii.

Cei care sunt fani Netflix l-au etichetat drept un film „special” și au rămas de-a dreptul impresionați de producția americană emoționantă.

Unii dintre ei au lăsat chiar și recenzii, toate pozitive. 

„Este o poveste emoționantă, haioasă și dramatică. Am empatizat foarte mult cu băiatul și a reușit să mă țină în fața ecranului cu sufletul la gură”/ „Iubesc acest film, am râs și am plâns în același timp. Este un film perfect de familie”/ „Fantastic! Am citit cartea, dar filmul mi-a plăcut de o mie de ori mai mult. Băiețelul acesta este într-adevăr un exemplu”/ „Mi-a plăcut atât de mult acest film!”/ „Este genul de film pe care cu siguranță îl voi revedea” , au fost doar câteva dintre recenziile americanilor, potrivit Imbd.com.

Mai multe