#Insula iubirii

Concurenta de la Insula Iubirii care a făcut videochat. Cum a dat-o iubitul ei de gol!

10 mai 2022 18:50   PrimeTime

Odată cu apropierile dintre concurenți și ispite, ies la iveală și noi informații din trecutul celor care au venit pe Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Una dintre fetele din cele 5 cupluri participante a dezvăluit că actualul ei iubit a scăpat-o de multe „probleme”, ieșind la iveală că în trecut activa pentru un site pentru adulți.

Dacă în sezoanele trecute ale emisiunii de la Antena 1, ispitele - fie ele masculine sau feminine - erau „prinse” pe site-urile destinate adulților, sezonul nou din Insula Iubirii vine la pachet cu noi surprize, și la acest capitol.

Teodora Marcu de la „Insula Iubrii” a făcut videochat

În timp ce își lăuda iubitul în fața unei ispite masculine, Teodora, partenera lui Alex Marcu, a dezvăluit că el a fost cel care a scăpat-o de multe „probleme”, de-a lungul timpului.

Ajuns la ceremonia focului și întrebat de către prezentatorul emisiuii, Radu Vâlcan, la ce a făcut referire iubita lui atunci când a declarat acel lucru, Alex a dezvăluit că Teodora a făcut videochat în trecut, deși nimeni nu s-ar fi gândit la acest lucru.

Când ne-am reîntâlnit făcea videochat. De când suntem împreună nu mai face asta.”, a spus Alex. 

În cadrul ceremoniei focului, Teodora a recunoscut, la rândul ei, că nu îi plăcea ceea ce făcea pe atunci, explicând că doar o perioadă de două săptămâni a durat totul. Aceasta a mai spus că Alex s-a arătat extrem de deranjat de situație.

Citește și: Atingeri interzise la Insula Iubirii! «Au început să își dea arama pe față»

Între Teodora și Alexandru e o diferență de 12 ani

Teodora și Alexandru Marcu au venit în cadrul show-ului Insula Iubirii pentru a-și testa fidelitatea și a vedea dacă sunt făcuți să rămână împreună pentru toți restul vieții. Cei doi formează un cuplu de un an de zile și sunt singurii din cadrul emisiunii de la Antena 1 care sunt căsătoriți. 

Între cei doi există o diferență de vârstă de aproximativ 12 ani, Teodora având 19 ani, iar Alexandru 31 de ani. Acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni de către ispitele masculine de pe insula fetelor, care cred că această „problemă” își va spune, într-un final, cuvântul.

Teodora și Alex formează un cuplu și pe plan profesional, el fiind magician pentru copii, iar ea asistenta lui.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, însă după numai o lună de relație, pe atunci, și-au dat seama că nu se potrivesc și s-au despărțit. Ulterior, aceștia s-au reîntâlnit și au reluat relația, s-au îndrăgostit și au decis să se căsătorească.

Citește și: Primul sărut pe Insula Iubirii i-a speriat pe băieți: «Mergem amândoi acasă singuri»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe