#MasterChef România

Concurenta de la MasterChef 2024 care a emoționat toată țara. A fost diagnosticată cu cancer în urmă cu 6 ani, dar le-a oferit tuturor o lecție de viață

10 septembrie 2024 20:37   PrimeTime
Ultima actualizare:

MasterChef a revenit pe micile ecrane, iar concurenții din cadrul emisiunii au reușit deja să impresioneze cu poveștile lor de viață. Georgiana Ene, participantă la noul sezon a atras atenția tuturor, după ce a povestit drama prin care a trecut.

Georgiana Ene a fost greu încercată de destin

Georgiana Ene, în vârstă de 45 de ani, provine din Slatina, județul Olt, însă a crescut la București de când avea doar doi ani. În prezent, aceasta trăiește în Barcelona și este Sales Manager de mai bine de 8 ani. În urmă cu 6 ani, concurenta de la MasterChef 2024 a primit o lovitură dură, întrucât a fost diagnosticată cu cancer.

În ciuda acestui lucru, femeia a luptat cu toate puterile, reușind să învingă boala. Are două pasiuni uriașe, respectiv călătoriile și gătitul, iar până în prezent a vizitat peste 50 de țări, unde a avut prilejul să guste din toate preparatele specifice.

 Visul ei este să deschidă un restaurant în stilul Chefs Counter, lucru care o motivează din plin să participe la emisiunea culinară, difuzată la PRO TV. Georgiana nu apare pentru prima dată pe micile ecrane, întrucât în 2012 a mai participat și la emisiunea Vocea României. Deși nu a reușit să meargă mai departe, aceasta nu s-a descurajat, ci a continuat să privească viitorul cu optimism și încredere.

 Dacă va câștiga sau nu marele premiu în valoare de 75.000 de euro, rămâne de văzut, însă Georgiana vede o oportunitate de a-și transforma pasiunea culinară într-o carieră desăvârșită.

Cristian Tomescu, o poveste de viață plină de lacrimi și suferință

Printre concurenții noului sezon MasterChef se numără și Cristian Tomescu, care la rândul său, are o poveste de viață impresionantă. Acesta are 50 de ani și lucrează ca barman, însă în trecut a făcut rugby, lupte libere și parașutism. Pentru Cristian, cel mai greu moment a fost atunci când și-a pierdut fetița de 6 luni, iar la 4 luni distanță și-a înmormântat soacra.

Ulterior, bărbatul a rămas fără loc de muncă, însă toate aceste drame l-au întărit. Acum îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că i-a dat puterea să depășească toate încercările și să rămână cu picioarele pe pământ.

„Viața noastră e ca parcursul unui vin sau coniac. Când e tânăr e energic, acid și aspru, și pe măsură ce înaintezi, te decantezi, devii mai înțelept”, mărturisește Cristian Tomescu.

Mai multe