Cum a aflat Gabi Bădălău că este înșelat de Bianca Drăgușanu: „Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite”

26 iunie 2024 7:30   PrimeTime

Gabi Bădălău a abordat mai multe subiecte de natură personală într-un recent podcast moderat de Ameri Nasrin. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a adus în discuție și relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, susținând că apariția unei alte persoane în viața vedetei a destabilizat relația lor.

Afaceristul a declarat că Bianca Drăgușanu ar fi avut o relație extraconjugală timp de câteva luni, subliniind că acest aspect a influențat decisiv decizia sa de a nu se împăca cu ea.

„Eu am simțit că ea s-a răcit de mine, îi reproșam tot timpul lucrurile acestea. Ne certam foarte des. În viața ei a apărut altcineva sau ea a băgat pe altcineva în relația noastră. Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite sau să mă facă gelos.

Habar nu am. Nu recunoștea niciodată lucrul acesta, iar pe mine m-a incitat, m-a înrăit, m-a frustrat foarte tare. I-am demonstrat. Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri. Ea a avut o altă relație în paralel, timp de 3-4 luni. Bianca avea 100% o altă relație în paralel,” a povestit Gabi Bădălău în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

La insistențele lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a recunoscut relația extraconjugală

În continuare, Gabi Bădălău a dezvăluit că, după insistențe, Bianca Drăgușanu a recunoscut relația extraconjugală cu un medic. Cu toate acestea, afaceristul a subliniat că fosta sa parteneră nu ar avea intenția de a vorbi public despre acest aspect.

„Știu milimetric tot ce a făcut, cum a făcut tot jocul acesta. Sper să se merite. Ea a spus că e fericită și îi doresc pe calea asta să fie fericită și liniștită. Au fost lucruri pe care le-am văzut, pe care le-am auzit, pe care le-am aflat, altele care m-au durut foarte tare, care m-au îmbărbătat. Viața merge înainte!

Ea mi-a recunoscut, categoric, vouă (n.r. presa) nu. Nu înțeleg de ce se ferește, probabil că îi e rușine, că acest băiețaș e dintr-un alt mediu, ca să zic așa, ea fiind Bianca Drăgușanu… Sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare. Vezi cu ochii tăi, auzi. Tot speri într-o schimbare,” a mai spus fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a menționat că, în ciuda trădării și a durerii resimțite, viața merge înainte și îi dorește Biancăi să fie fericită și liniștită.

Mai multe