Daria Chiper, eliminată de la Survivor România! A pierdut în fața Alexandrei Ciomag

16 ianuarie 2023 19:32   PrimeTime
Ultima actualizare:

Daria Chiper a fost eliminată din Dominicană, după ce a pierdut în jocul dintre ea și Alexandra Ciomag, cea mai recentă concurentă venită în cadrul competiției. Cu ochii în lacrimi, a părăsit Survivor România și echipa Războinicilor!

Din păcate pentru Daria Chiper, tânăra a părăsit Republica Dominicană după ce a pierdut în fața Alexandrei Ciomag, cea mai nouă concurentă, în jocul tribal. La final, s-a lăsat cu lacrimi, dar și cu declarații emoționante!

Daria Chiper a părăsit Survivor România în lacrimi

Daniel Pavel a felicitat-o pe Daria Chiper pentru determinarea de care a dat dovadă în cadrul competiției, chiar dacă luni, 16 ianuarie, a fost elimiantă de la Survivor România. Noua concurentă din tabăra Războinicilor, Alexandra Ciomag, a fost ceva mai ageră, astfel că a ieșit învingătoare și a trimis-o pe blondină direct acasă.

„Am avut o bătălie, luptă dreaptă pe a rămâne sau a pleca din Survivor. Cea care se alătura tribului răzbinicilor este Alexandra Ciomag. Cea care părăsește garnitura de start Survivor România este Daria Chiper, iar eu vreau aplauze din partea voastră”, a spus Daniel Pavel, în timp ce Daria Chiper de-abia își ținea lacrimile în frâu. 

„Alexandra, ești membra a tribului războinicilor”, a mai continuat Daniel Pavel, cu privirea îndreptată către războinica Alexandra Ciomag, cea mai nouă membră a echipei din Dominicană, aflată sub banderola albastră. 

Citește și - Gheboasă, lăsat fără bani la "Survivor"?!„Nu se pleacă acasă decât scos de public!”

Daria Chiper, de la agonie la extaz în Dominicană

„Sunt foarte mândră că am reușit să înving și abia aștept să mă alătur echipei”, a spus, fericită, Alexandra Ciomag, în fața tuturor colegilor săi. 

„Alătura-te în aplauze, pentru că le meriți”, a mai spus Daniel Pavel. 

„Daria, pentru tine se termină Survivor. E prima concurenta care pleacă de pe nisip, în urma unei bătălii. E prima concurentă din acest sezon care a adus totemul de imunitate. Cum te simți, Daria”, a mai întrebat-o Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, pe concurenta care părăsește Dominicana. 

„De la extaz la agonie... Cu siguranță a fost o experiență greu de egalat și n-as fi avut parte nicăieri de ce am avut parte aici. M-am bucurat să vă am alături”, a mai spus Daria Chiper, cu ochii în lacrimi, în timp ce toți ceilalți colegi ai săi plângeau și aveau o părere de rău pentru plecarea ei. 

„Pleacă cu capul sus Daria Chiper, dar așa cum am anunțat, asta a fost regula jocului”, a conchis Daniel Pavel. 

Potrivit informațiilor pe care le-a oferit la începutul competiției, Daria Chiper are numai 21 de ani, este din București și este, de profesie, jucătoare profesionistă de baschet. Aceasta a urmat cursurile Liceului Teoretic Jean Monnet din București.

Imediat după jocul tribal care a adus victoria Alexandrei Ciomag, cea care s-a și alăturat taberei Războinicilor, între Războinici și Faimoși a început o nouă bătălie, un nou joc: cel pentru provizii. Pentru că mâncarea este extrem de importantă, în orice formă, cele două echipe vor da tot ce au mai bun pe traseu, pentru a se putea bucura de premiul cel mare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe