Descalificarea care a șocat România. Cei mai iubiți concurenți de la „Casa iubirii”, dați afară

24 septembrie 2024 4:46   PrimeTime

Viperele Vesele, un grup format din oameni care lucrează în media și cunosc culisele celor mai importante show-uri TV, au lansat o adevărată bombă în mediul online. Pe pagina lor de Instagram, au anunțat în exclusivitate că Robert și Giuly, doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 3 al emisiunii „Casa iubirii”, au fost descalificați pentru încălcarea regulamentului.

Mare dezvăluire făcută de Viperele Vesele 

Conform postării lor de pe Instagram, Robert și Giuly și-au petrecut fiecare vacanță și weekend liber departe de platourile de filmare, la Milano. Deși au negat inițial orice încălcare a regulilor emisiunii, dovezile aduse de producători au fost suficiente pentru a-i determina să recunoască. Ca urmare, pe 23 septembrie 2024, cuplul a părăsit competiția prin descalificare. Momentul va fi difuzat oficial în gala de pe 29 septembrie 2024.

Mare bombă în emisiunea moderată de Andreea Mantea! În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Robert și Giuly au fost descalificați, motivul fiind încălcarea regulamentului emisiunii. Înca din luna mai, în fiecare lună, în weekend-urile sau în vacantele pe care le avea emisiunea de la filmari, Robert și Giuly plecau la Milano. Au negat pana în ultima clipă, dar când li s-au aratat dovezile, au recunoscut. Așadar, cel mai “corect” cuplu din Casa Iubirii a parasit emisiunea astăzi, 23.09.2024, prin descalificare, gală care va fi difuzată în data de 29.09.2024".

Viperele Vesele au ținut să avertizeze fanii emisiunii să nu înceapă cu atacuri în comentarii: „Nu cumva să 'fănăticiți' pe pagina noastră! nu susținem pe nimeni, nu ne uităm la emisiune, prezentăm strict faptele!

Cine sunt Giuly și Robert, de la „Casa iubirii”, sezonul 3?

Robert este un tânăr de 23 de ani din Bistrița-Năsăud, cunoscut pentru disciplina sa, pe care o pune pe seama educației primite și a profesiei sale. La începutul emisiunii, el a declarat că își dorește să găsească o fată sensibilă și loială alături de care să trăiască o experiență unică. Speranțele lui includeau și construirea unor prietenii cu ceilalți concurenți din casă.

Giuly, în vârstă de 29 de ani, este originară din Satu Mare, dar locuiește de la vârsta de 10 ani în Milano. Ea a călătorit în diverse țări ca dealer de poker și reprezentant în turnee internaționale. În același timp, Giuly se ocupă de mai multe proiecte online, lucrând în domeniul vânzărilor. 

Descalificarea neașteptată a cuplului Giuly și Robert a stârnit deja un val de reacții printre fanii emisiunii, iar gala din 29 septembrie 2024 se anunță a fi una explozivă. Rămâne de văzut cum va influența această ieșire competiția și ce impact va avea asupra celorlalți concurenți.

Mai multe