Diana Enache, adevărul despre relația cu Iuliana Mariciuc, iubita tatălui ei: „Realitatea a fost mult mai grea”

24 mai 2024 6:36   PrimeTime

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au pus bazele uneia dintre cele mai controversate povești de iubire din showbiz-ul autohton românesc. Diana, fiica artistului din căsnicia cu Corina, a vorbit despre cât de tare a afectat-o separarea părinților ei. Ce a avut de declarat tânăra în legătură cu relația pe care o are cu actuala iubită a tatălui ei. 

Adrian Enache și Iuliana Mariciuc au avut o relație oficială de mai bine de 15 ani în fața celor de acasă. Cu toate că și-a asumat idila cu Iuliana, în paralel, Adrian era căsătorit cu Corina, femeia care i-a dăruit primul lui copil. 

Diana Enache: „Venea la noi acasă”

Corina și Adrian Enache au fost căsătoriți vreme de 20 de ani, dintre care 15 artistul i-a dedicat trăind o viață dublicitară. Diana Enache a recunoscut faptul că povestea de iubire trăită cu Iuliana Marciuc a afectat-o destul de mult.

Prezentă în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu, tânăra afirmă faptul că niciodată nu a fost într-o relație prea bună cu Iuliana Marciuc. 

„N-am fost întotdeauna în relații bune cu ea. Este firesc ca oamenii să divorțeze și poate părinții nu se mai înțeleg, când fiecare și-a refăcut viața… Dar când tu ai crescut cu acea persoană… Și s-au mai făcut anumite declarații neadevărate: Că nu am fost prieteni, că am fost cunoștințe. Realitatea a fost mult mai grea.

Pentru că am crescut cu această persoană în anturaj. Venea la noi acasă. Dar acum suntem OK. Pot să spun că suntem OK de când m-am maturizat și eu. De când am început să mă cunosc și eu ca femeie”, a declarat Diana Enache.

A fost supărată pe tatăl ei 

Diana Enache mărturisește că a existat o perioadă în care i-a purtat supărare tatălui ei, însă lucrurile s-au remediat. 

„Am fost supărată. E delicat. E complicat. Eu am fost genul care am luptat ca familia mea să nu se destrame. Îi mulțumesc tatălui meu că, deși au divorțat, eu n-am simțit niciodată lipsa asta”, a mai spus fiica lui Adrian Enache. 

Mai multe