Eugenia Nicolae, după experiența Eurovision: «A fost dezamagitoare»

14 martie 2022 20:54   PrimeTime

Cântăreața Eugenia Nicolae se alătură vocilor care au comentat negativ modul în care s-a desfășurat Selecția Națională Eurovision de anul acesta. Artista a ajuns până în semifinale, însă nu a reușit să treacă mai departe, clasificând acum întreaga experiență drept una „dezamăgitoare”.

Invitată în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, prezentată de Alexandra Ungureanu, Eugenia Nicolae a cântat, a povestit și a dezvăluit și cum a fost, în viziunea ei, experiența Eurovision.

Eugenia Nicolae, despre experiența Eurovision

Momentan, pe YouTube a apărut doar un filmuleț de prezentare, urmând ca emisiunea completă să fie publicată la data de 16 martie. Eugenia a dezvăluit totul despre participarea ei la Eurovision, explicând că a rămas cu un gust amar după semifinala competiției.

Sunt foarte ambițioasă și muncitoare. Pe mine mă consumă foarte rău concurența. Spre exemplu, Eurovisionul. Pentru mine experiența din semifinală a fost ușor dezamăgitoare.”, i-a spus aceasta Alexandrei Ungureanu.

Eugenia Nicolae a intrat în concurs cu piesa „Doina” feat. Cazanoi Brothers, trecând cu bine de primele selecții și ajungând până în semifinală. Ulterior însă, piesa nu a mers mai departe în finala Selecției Naționale Eurovision România 2022. Câștigătorul finalei, care ne va reprezenta țara la Torino, a fost Wrs, care a cucerit juriul cu melodia „Llamame”.

Ce alți artiști au comentat negativ Selecția Națională Eurovision de anul acesta

Și o altă concurentă a Eurovision România 2022 a comentat negativ întreaga experiență, creând la acel moment o întreagă controversă. Este vorba despre cântăreața Jessie, care a acuzat juriul că ar fi corupt. Tânăra a dezvăluit recent că melodia ei a fost pur și simplu scoasă din competiție, fără să primească explicații suplimentare, deși, spune ea, piesa era printre favoritele publicului din afară. 

„Piesa nu și-a continuat drumul în cea de-a doua semifinală. Și mi-am dat seama că am căzut de pe primele locuri, sub locul 20! Nu înțeleg cum s-a întâmplat acest lucru. E o distanță foarte mare de la locul 3 la sub 20.

Am sunat aseară organizatorii să îi întreb dacă pot să depun o contestație, nu mi se pare normal ce se întâmplă. Și mi-au zis că nu. Cum este posibil?! În orice domeniu rezultatele pot fi contestate. Eu nu am această șansă, dar nici nu îmi mai doresc să particip la Eurovision.

Tot ce s-a întâmplat în anii precedenți la Eurovision îmi pune mari semne de întrebare. România nu a ajuns să câștige sau să aibă o piesă bună în cadrul acestui concurs. Asta denotă că juriul este corupt. Dacă nu trecem nici anul acesta de semifinală, e clar că e vina juriului”, a spus recent Jessie, revoltată de întreaga situație.

 Mihai Trăistariu, de asemenea, a avut un comentariu negativ pe marginea subiectului, explicând că nu crede că România are șanse să se claseze pe un loc fruntaș la Eurovision, însă ulterior și-a schimbat părerea și i-a felicitat pe concurenții care au evoluat în finala selecției din România.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Mai multe