Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni

25 mai 2024 11:31   PrimeTime
Ultima actualizare:

Un celebru actor turc, iubit și apreciat de public, a revenit pe Netflix cu o nouă dramă romantică! Kaan Urgancıoğlu joacă din nou rolul principal în partea a doua a filmului „Pe mâini bune”, continuarea celui din 2022. Pelicula a apărut pe platforma de streaming pe data de 23 mai și a fost văzută deja de milioane de oameni.

Pe 23 mai 2024, a apărut pe platforma de streaming Netflix continuarea peliculei „Pe mâini bune”, apărută în anul 2022, în care a făcut pereche cu Asli Enver (protagonista serialului „Mireasa din Istanbul”). În primul, este prezentată povestea Melisei, o mamă singură, care află că mai are puțin de trăit din cauza unei boli grave. Ea se apropie de un bărbat misterios, Firat (Kaan Urgancıoğlu), cu gândul de a-i lăsa în grijă copilul ei. Deși au parte de câteva luni pline de iubire, sfârșitul a venit destul de repede.

Așadar, acum că am reamintit despre ce este vorba în pelicula din 2022, ce se întâmplă în cea de-a doua parte? Ei bine, reuniți după tragedie, Firat și Can au parte de un nou început. Vor reuși oare să umple golul lăsat în urmă de o mamă și o soție iubită?

„Pe mâini bune 2” poate fi urmărit pe Netflix

După ce au pierdut-o pe Melisa, Fırat și Can încearcă să-și creeze o lume minusculă pentru ei înșiși. Ei își fac jurămintele să nu o uite niciodată pe Melisa. Cei doi devin proaspeți colegi de apartament, în plus, doi prieteni cu o durere comună. După un an de greutăți, Fırat se confruntă cu coincidențe care îl fac să găsească din nou dragostea și cineva nou intră în viața lor: Sezen (Melisa Pamuk, care a avut ocazia să joace alături de Kaan în serialul-fenomen „Dragoste infinită” sau „Kara Sevda”, 2015-2017).

Le va aduce arhitecta Sezen fericirea de care au nevoie și îi va ajuta să treacă peste suferință? Ei bine, dacă ți-a plăcut prima parte și ești curios ce se întâmplă în continuare, poți urmări „Pe mâini bune 2” pe platforma de streaming Netflix.

Mai multe