Iată pe cine au lăsat acasă vedetele de la «America Express»!

25 mai 2022 18:58   PrimeTime
Ultima actualizare:

Nouă echipe de concurenţi s-au îmbarcat miercuri dimineaţă în avionul către Mexic, pentru a începe marea aventură „America Express – Pe drumul aurului” ce se va difuza toamna aceasta la Antena 1. 

Click! îţi spune pe cine au lăsat în urmă concurenţii şi ce au făcut unii dintre ei înainte de a pleca la drum, în America Express. 

Unul dintre cele mai îndrăgite reality-show-uri din România ajunge, pentru cea de-a 5-a ediţie, pe un alt continent şi astfel Asia Express se transformă în America Express. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala şi Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri.

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiţi să îşi găsească mâncare, transport şi cazare, echipele sezonului au plecat deja de ieri, 25 mai, pe urmele conquistadorilor, în America Express. 

Chef Cătălin Scărlătescu şi iubita lui, actriţa Doina Teodoru, Puya şi soţia lui, Melinda, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta şi directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril şi fratele lui, Dinu, cântăreaţa Bruja şi prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache şi Diana Bulimar, Bia Adam, unul dintre cei mai cunoscuţi creatori de conţinut din mediul on-line şi mama ei, Mihaela, sunt vedetele care au pornit pe Drumul Aurului în competiţia pentru mult râvnitul titlu de câştigător al celui mai spectaculos reality-show din România.

„Andrelele” au surprins pe toată lumea cu plecarea lor în Mexic şi s-au pregătit corespunzător.

Andreea Bălan (37 de ani) s-a dus să se facă frumoasă şi a dat iama prin magazine împreună cu fetele ei, pentru că nu ştie când va mai avea ocazia. Ella şi Clara vor sta cu mama ei cât va fi ea plecată.

În plus, este posibil să se ducă şi tatăl ei să le dea o mână de ajutor, la fel cum o poate face conform deciziei judecătoreşti şi George Burcea, fostul soţ şi tatăl micuţelor. Şi Andreea Antonescu (39 de ani) şi-a sărbătorit fiica, pe Sienna, chiar înainte de plecarea la America Express. 

Sienna a împlinit 11 ani şi a avut parte de o petrecere în familie. Ea a rămas în grija bunicii, mama Andreei, şi cu unchiul Răzvan Antonescu.

Şi Puya, pe numele său adevărat Dragoş Gărdescu (42 de ani), îşi va lăsa cele trei fiice cu bunicii. Puya este căsătorit din 2011 cu Melinda Gărdescu, cu care a şi plecat în reality show.

Câştigătorul de la „Dancing on ice: Vis în doi”, Jean Gavril (28 de ani), deşi este căsătorit, o lasă acasă pe Bianca, soţia lui, cu fiica lor, Eva Marina, şi a ales să facă echipă cu fratele lui, Dinu.

Ei sunt parteneri de afaceri şi înainte de a pleca în acest reality show au ţinut morţiş să-şi facă o ultimă poftă: au mâncat şaorma.

Şi Chef Cătălin Scărlătescu (49 de ani) de la „Chefi la cuţite” s-a distrat în oraş cu iubita, actriţa Doina Teodoru, la o ultimă revedere cu prietenii. Nici Cătălin Bordea (37 de ani) nu are copii, aşa că doar soţia Livia îi va duce dorul cât timp va fi plecat pentru a participa la America Express.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe