#Survivor România

O nouă eliminare la Survivor. Echipa Tigrilor a rămas fără un veteran

19 aprilie 2022 20:25   PrimeTime
Ultima actualizare:

Se strâng rândurile la Survivor România. În ediția de marți seara ne-am mai luat "la revedere" de la un concurent, la doar o zi după eliminarea lui CRBL, din motive medicale. 

Ediția difuzată de PRO TV marți, 19 aprilie, a fost plină de adrenalină. Am asistat la a treia ștafetă a săptămânii, iar la final Vulturii și-au adjudecat jocul de comunicare, pentru a treia oară de când a avut loc schimbarea echipelor. Învingătorii au avut parte de o surpriză mult dorită: au vorbit prin mesaje cu cei dragi, de acasă. 

Alex Delea a vorbit cu mama lui, Blaze, cu soția lui, Izabela, iar Elena Chiriac și-a luat energie după conversația cu mama ei. A fost un moment plin de emoție, căci dorul de cei dragi și-a spus cuvântul.

relu Pănescu, eliminat de la Survivor România

Seara nu a continuat într-o notă veselă, în Republica Dominicană, pentru că trei concurenți din echipa Tigrilor așteptau verdictul telespectatorilor, pentru a afla care dintre ei va pleca acasă. Cei trei nominalizați au fost Relu Pănescu, TJ Miles și Mari Fica. Relu a fost nominalizarea colectivă, Mari Fica a fost nominalizată de Oana Ciocan, cea care și-a câștigat imunitatea personală, iar TJ Miles a fost propus de Alex Nedelcu, celălalt deținător al colanului de imunitate.

"Aventura Survivor România se oprește pentru Relu", a fost anunțul-șoc al prezentatorului Daniel Pavel. În timp ce unii concurenți mustăceau, Relu și-a păstrat demnitatea și a făcut câteva declarații bărbătești. "Am ajuns să apreciez enorm de multe lucruri. În toată viața mea, în aproape 51 de ani pe care îi am, nici măcar o zi nu am trăit în asemenea condiții. Este incredibil ce am putut să trăiesc în cele aproape 3 luni, aici". 

Citește și: Viața întunecată a lui TJ Miles, «durul» de la Survivor: «Puteam ajunge mort sau în închisoare»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe