Povestea dramatică a lui Mărinică Burcea, concurentul care a uimit jurații „Vocea României”: „Nu mai știu nimic de ea de 11 ani”

7 octombrie 2023 9:08   PrimeTime

„Vocea României”, una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară, a adus aseară în fața milioanelor de români, oameni talentați, dar și cu povești de viață incredibile. Dintre cei nouă concurenți care au mers mai departe, unul dintre ei s-a remarcat: Mărinică Burcea. 

Tânărul i-a impresionat pe antrenorii emisiunii de la Pro TV cu o voce inegalabilă, dar și cu o poveste înduioșătoare de viață. De mai bine de 11 ani a pierdut urma mamei sale. Femeia care i-a dat viață s-a decis să plece de lângă el când era doar un copil, avea 11 ani. 

Marian Burcea: „Mamaie e singura care mă susține” 

Concurentul a venit însoțit la „Vocea României” de bunica sa, femeia care i-a fost și mamă. Emoționat, Marian a declarat că, dacă va câștiga emisiunea, i-ar face toate poftele bunicii sale, care l-a crescut și l-a susținut în tot ceea ce a făcut, după ce mama lui a decis să-l părăsească.

„Mama, nu mai știu nimic de ea de 11 ani. 10 ani aveam când a fugit. Mamaie e singura care mă susține și-mi dă aripi încontinuu. Dacă ar fi să câștig Vocea României i-aș face toate dorințele lui mamaie, tot ce ar vrea, aș face pentru ea, pentru că mi-a fost și mamă, și bunică”, a spus acesta, în cadrul emisiunii de la Pro TV

Horia Brenciu: „Ești omul cu vocea de aur”

Talentul lui Marian Burcea i-a impresionat pe jurații „Vocea României”, îndeosebi pe Horia Brenciu, care încă din momentul în care l-a auzit a știut că este „omul cu vocea de aur”. De asemenea, artistul a mărturisit că este pentru prima dată în acest sezon el reality-show-ului când peste o mie de piese i s-au părut potrivite vocii tânărului. 

„Vocea ta e senzațională. E prima dată la Vocea României, în sezonul ăsta, îți spun sincer, când îmi vin o mie de piese în cap, potrivite vocii tale. Când te-am văzut am știut clar că ești omul cu vocea de aur”, i-a spus Horia Brenciu.

Mai multe