#Românii au talent

Dansatorul fenomen Darius Mabda a câștigat Premiul de Originalitate la Românii au Talent

27 mai 2022 18:14   PrimeTime
Ultima actualizare:

Marea finală Românii au Talent a debutat în această seară cu premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Publicul a trebuit să aleagă dintre Alex Dowis, DJ Hugo, Darius Mabda și Eva Nicolescu. Votul audienței a mers către micuțul dansator în vârstă de 13 ani, Darius Mabda.

Reprezentația de coregrafie a băiețelului de doar 13 ani, din cadrul celei de-a doua semifinale a show-ului ,,Românii au talent", a impresionat extraordinar juriul și publicul, astfel că a fost propus pentru ,,Premiul de originalitate". 

Citește și 11 concurenți luptă pentru premiul de 120.000 euro, la Românii au talent

Câștigătorul a fost desemnat prin votul publicului, iar rezultatele au fost anunțate în această seară, chiar în primele minute ale marii finale a concursului de talente. Darius Mabda de 13 ani a convins audiența că prestația sa creativă și plină de emoție merită Premiul de orginalitate. 

Micuțul dansator a plecat acasă cu suma de 10.000 de euro. Darius a obținut numai cuvinte de laudă din partea juraților, uimiți de abordarea cu totul specială a numărului de coregrafie, care dincolo de mișcări de dans, relata o poveste plină de sensibilitate și expresivitate. 

Citește și Robert Tudor, magicianul de la „Românii au talent", s-a revăzut cu David Copperfield

 "Nivelul este fără precendent. Ăsta a fost cel mai spectaculos număr! Am urmărit un număr perfect!", i-a spus Andi. 

"Ești cel mai potrivit să câștigi!", i-a declarat Dragoș Bucur. 

Darius Mabda provine dintr-o familie modestă

Pentru Darius Mabda, dansul este cea mai mare pasiune. Este originar din Oradea și a venit la București pentru se dedicat artei coregrafice. Concurentul a luat parte la mai multe ateliere de dans și și-a perfectat abilitățile sub îndrumarea profesoarei Oana Ioniță. 

Darius vine dintr-o familie modestă, mama lui este secretară la o firmă de construcții, iar tatăl e pensionar. Micuțul mai are o soră, în vârstă de 18 ani. 

Câștigătorul Premiului de Originalitate de la Românii au Talent a luat parte la mai  multe competiții de dans, din țară și din străinătate. Darius a ocupat locul I la la Freedom Dance Festival din Ungaria și s-a clasat tot pe locul I la Bucharest Dance Festival. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe