#Survivor România

Ramona de la Războinicii a suferit o accidentare gravă în timpul unei probe

13 februarie 2022 19:50   PrimeTime
Ultima actualizare:

Ramona de la Războinicii s-a accidentat grav în timpul unei probe de la Survivor Romania 2022, situație ce i-a provocat o durere fizică insuportabilă. 

Ramona de la Războinicii s-a accidentat în timpul unei probe în cadrul Survivor 2022. Tânăra a trecut prin dureri cumplite și a necesitat îngrijiri medicale. Din cauza severității accidentării, Ramona nu a mai putut participa la următoarea probă și a fost înlocuită. 

Ramona Crăciunescu a intrat pe traseu, împotriva nou-venitei din echipa Faimoșilor, Natalia Duminică. Concurenta Războinicilor a tras din greu pentru a câștiga punctul, dar s-a accidentat grav și a fost înlocuită. Este posibil ca Ramona să fi suferit o entorsă. 

Ramona Crăciunescu nu a primit acceptul medicului pentru a intra pe traseu. 

Ramona Crăciunescu a avut parte de o tragedie cumplită 

Ramona a fost propusă pentru eliminare în una dintre edițiile trecute. Din fericire ea a depășit cu bine acest moment și a rămas în concurs. Ea a avut atunci curajul să povestească tragedia îngrozitoare prin care a trecut în urmă cu ceva timp. 

Ramona Crăciunescu se consideră în primul rând o supraviețuitoare deoarece viața i-a aruncat în cale multe obstacole. Concurenta Războinicilor de la Survivor 2022 a trecut printr-o adevărată tragedie când și-a pierdut fiica și iubitul într-un accident. 

Ea a povestit în lacrimi cumplitul eveniment și a menționat că motivul pentru care a venit la Survivor e pentru a-i demonsta iului ei că are o mamă puternică. 

Survivor România 2022 se desfășoară în republica Dominicană, iar la ediția atuală participă două echipe care se luptă pentu premiul cel mare. Echipa Ffaimoșlpr a adus laolaltă caractere foarte diferite și vedete cunocute din toate dimeniile de activitate, de la artiști la oameni de televiziune și sportivi de performanță. 

Emsiunea Survivor a fost înițial difuzată pe Kanal D și a lansat mai multe vedete, printre care cea mai îndrăgită de public este Zanni. Băiatul care a crescut într-un orfelinat a știut cum să înfrângă toate obstacolele și să câștige premiul cel mare din care și-a luat mult visata casă. 

     Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Mai multe