Răzvan Simion nu a invitat-o pe Teo Trandafir la nuntă, deși se cunosc de mulți ani: „De ce nu m-a chemat? Sunt ceva, sunt un...”

13 iunie 2024 11:15   PrimeTime

Pe data de 8 iunie 2024, Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în mare secret și au făcut publice detaliile abia după ce au devenit domnul și doamna Simion. Deși se cunosc de mulți ani, se pare că prezentatorul TV nu a invitat-o pe Teo Trandafir la marele eveniment. În emisiunea „Follow Us”, Ilinca Vandici a fost curioasă și a întrebat-o pe colega sa dacă ar fi mers în cazul în care ar fi fost invitată.

Teo nu a fost chemată la nunta lui Răzvan Simion

Teo Trandafir nu s-a aflat printre persoanele invitate la nunta lui Răzvan Simion, care a avut loc pe data de 8 iunie 2024. Prezentatorul TV și partenera sa de viață s-au bucurat de o petrecere restrânsă, la care au participat doar prietenii apropiați. Însă, cu toate că el și Teo Trandafir se cunosc de mulți ani și chiar recent l-a avut ca invitat în podcast-ul ei, vedeta nu a fost invitată.

În cadrul emisiunii „Follow Us”, difuzată pe Kanal D2, Ilinca Vandici a fost curioasă și a întrebat-o pe colaga sa despre marele eveniment. Teo Trandafir a recunoscut că, în cazul în care ar fi fost invitată, ar fi mers la nuntă.

Ilinca Vandici: „Te-ai fi dus dacă te-ar fi chemat?”

Ilinca Vandici: „Răzvan Simion te-a chemat? Că tu ai și filmat cu el un podcast recent

Teo Trandafir: „Nu, nu prea. Că știe că sunt…”

Ilinca Vandici: „Dar te-ai fi dus dacă te-ar fi chemat?”

Teo Trandafir: „Uite, vezi. Întrebarea asta puteai să mi-o pui între patru ochi

Ilinca Vandici: „Poți să refuzi să răspunzi

Teo Trandafir: „Da, sigur, veneam. Deci cum o dau ca naiba iese. Dacă mă chema și…înțelegi, dacă nu m-a chemat, de ce nu m-a chemat? Sunt ceva, sunt un vis

Ilinca Vandici: „Cert e că am văzut imagini și de la nunta celor doi. Dacă în ceea ce privește celălalt cuplu, Pepe și Yasmine, cumva au apărut imagini pe TikTok, toată presa a văzut, toată lumea a fost acolo, toată lumea a filmat, aici totul a fost extrem de controlat, și protejat așa de ochii curioșilor. Au apărut în mediul online doar imagini lăsate de ei acolo, de Răzvan, de Daliana

Teo Trandafir: „Uite ce frumos!”

Ilinca Vandici: „Dacă mă întrebi, eu știu locația asta, e undeva la un conac, lângă București. Dar știu că nunta a avut-o în buricul Bucureștiului, la un restaurant. Dar dacă mă întrebi ăsta e un clip pe care ei probabil l-au făcut înainte, tocmai ca să aibă ce posta pe rețelele de socializare. Sigur e la conacul acesta, am făcut și eu o ședință foto acolo

Teo Trandafir: „Te întreb și eu ceva, la câtă lume a fost…că a fost lume

Ilinca Vandici: „Nu. A fost puțină. Și nu a apărut nimic pe TikTok

Teo Trandafir: „Le-o fi luat telefoanele? Cum o fi fost posibil?

Ilinca Vandici: „Eu cred că a fost o chestie de bun simț și de respect până la urmă”, a fost discuția dintre cele două prezentatoare, în cadrul emisiunii „Follow Us”.

Mai multe