Clipe de coșmar la Insula Iubirii! Reymond a căzut de la balcon

14 iunie 2022 5:40   PrimeTime

Concurenții de la Insula Iubirii au tras o sperietură zdravănă când Reymond, partenerul de viață al Edei a căzut de la balcon. Tânăra a fost martoră la întreaga scenă și recunoaște că a rămas îngrozita în urma celor întâmplate, în ciuda faptului că bărbatul este teafăr.

Totul s-a întâmplat din cauza unei farse pe care Rareș le-a făcut-o fetelor. După ce ele l-au tachinat, l-au udat și nu i-au dat pace, bărbatul le-a închis la etaj, într-o cameră liberă. Cele două au ieșit pe balcon, ca nu cumva să rateze ceva, iar Rareș a încercat să se cațere pe un suport improvizat dintr-o masă și un scaun, dar nu ca să le salveze ci pentru a continua farsa și a le speria.

Citește și:  O fostă concurentă de la Insula Iubirii și-a distrus viața! „Am ajuns dependentă de droguri”

Rareș și Reymond, farsă cu bucluc. Cum s-a întâmplat totul?

După câteva încercări eșuate, Rareș a renunțat la plan însă Reymond nu s-a lăsat păgubaș și a încercat să intervină. Din păcate, întreaga situație ar fi putut avea un final tragic, căci planul lui Reimond nu a ieșit așa cum și-a imaginat și s-a ales cu o căzătură zdravănă. Norocul său a fost că înălțimea nu era chiar atât de mare și nu s-a lovit la cap.

Vezi și: Alex după ce și-a văzut soția, Teodora, în pat cu ispita: „Ali a fost decent”

În timp ce încerca să se urce pe balcon, Reymond a făcut un singur pas greșit, moment în care a căzut. Concurenții care au fost martorii întregii scene au rămas șocați și câteva clipe au fost lipsiți de orice reacție, de teamă ca nu cumva bărbatul să fi avut parte de o accidentare serioasă.

Eda, prima reacție după ce Reymond a căzut de la balcon

Eda, iubita lui Reymond a fost prezentă în momentul în care s-a întâmplat nenorocirea și nu doar că s-a speriat, ci se gândea la ce-i mai rău, mai ales că tânărul a rămas la pământ vreme de câteva secunde. Din fericire, Reymond a scăpat teafăr și nevătămat, ba chiar a râs după cele întâmplate, moment în care toți concurenții s-au liniștit și s-au distrat pe seama neatenției sale.

”Eu am văzut toată căzătura asta în slow motion, adică l-am văzut sus, s-au rupt, și căzătura, dar, pas cu pas am văzut tot și am înlemnit. Bine, acum că el este bine și s-a ridicat și am râs toți, dar dacă s-ar fi întâmplat ceva ar fi fost tragic”, a spus Eda.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe