#Românii au talent

Campioana mondială în vârstă de 12 ani revine pe scenă și câștigă inimile juraților

8 aprilie 2022 19:40   PrimeTime
Ultima actualizare:

Nikol Varga, micuța gimnastă de la ,,Românii au Talent", a revenit pe scenă în fața juraților cu un titlu de campioană mondială și i-a impresionat pe Andra, Bobonete, Andi Moisescu și Dragoș Bucur.

Nikola Varga, gimnasta în vârstă de 12 ani, care i-a dat gata pe jurați în această seară, este de fapt campioană mondială, titlu pe care l-a câștigat în urma unei competiții în Croația. 

Citește și Număr de acrobație de senzație la Românii au talent: «E spectaculos când ți se suie nevasta în cap»

Surpriza plăcută pentru jurați a constat nu numai în reprezentația Nikolei, care a fost plină de sensibilitate, ci și în faptul că gimnasta a mai evoluat pe scena de la ,,Românii au Talent în urmă cu doi ani". 

Nikol a câștigat și inimile juraților din acesată seară care i-au acordat patru de ,,DA".

Nikol Varga a început gimnastica la 4 ani

Nikol Varga a început să practice gimnastica de la 4 ani și s-a îndrăgostit iremediabil de acest sport, care a făcut de multe ori cinste României.

Nikol a frecventat cursurile unui club de dans și gimnastică. Copila nu este singura din familie cu talent la dans, căci și mama ei a practicat dansul când era copil. Pentru micuța Nikol, dansul reprezintă cea mai mare bucurie a sufletului ei și se antrenează câte 2-3 ore în fiecare zi. 

Citește și Număr de «stand down comedy» la Românii au talent! Concurentul cu tetrapareză care i-a cucerit pe jurați

Nikol Varga fost anul acesta în Croația unde a devenit campioană mondială la acrodance și a câștigat și premiul Best Female Talent.

Nikol Varga deține mai multe titluri naționale, europene și mondiale la dans contemporan, dans modern și chiar și balet. Întreaga ei familie are o pasiune deosebită pentru sport. Sora ei face triatlon, tatăl participă la raliuri off-road, iar mama este pilot la curse amatori în cadrul raliurilor off-road.

 Nikol Varga a mai participat la Românii au Talent în 2019, cu un număr de dans contemporan și a ajuns până în semifinală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Mai multe