#Românii au talent

Darius Mabda este marele câștigător de la «Românii au Talent» sezonul 12

27 mai 2022 21:32   PrimeTime
Ultima actualizare:

Românii au Talent 2022 a ajuns la momentul marii finale, unde fiecare dintre cei 12 concurenți a făcut o demonstrație spectaculoasă a abilităților artistice și s-a străduit să convingă publicul că merită să fie votat drept câștigător al ediției cu numărul 12. 

Artiștii care au urcat pe scenă în această seară și au încântat publicul sunt X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă. 

După ce publicul și-a votat preferații, marele câștigător al show-ului Românii au Talent, sezonul 12, este Darius Mabda, în vârstă de 13 ani, câștigător și al premiului de originalitate. 

În continuare, clasamentul a fost următorul, pe locul 3 s-a clasat Martina Meola, iar pe locul 2 Emanuel Ion. 

Pe locul 11 s-a clasat Bianca Ciocârlan, pe locul 10: Gabriela Dincă, pe locul 9: Ana Maria Mircea, pe locul 8: Raisa Radu, pe locul 7: X-Treme Brothers, pe locul 6: Zametheea, pe locul 5: Aurel Neamțu, pe locul 4: Alex Dowis.

Citește și Ei sunt ultimii finaliști „Românii au Talent"!

Gabriela Dincă a jucat rolul unui înger

Fiecare concurent a pășit pe scenă cu dăruire totală față de arta lor și față de public. Gabriela Dincă, în vârstă de 10 ani, a oferit un număr de gimnastică ritmică de-a dreptul ireal, în care fetița a interpretat rolul unui înger. 

Citește și A doua semifinală «Românii au Talent». Cine se luptă pentru un loc în finală

Ana Maria Mircea a ales o piesă din repertoriul Mariei Tănase

Un alt moment fabulos a fost cel al Anei Maria Mircea, copila de 12 ani ce adoră muzica populară, și care a interpretat o piesă celebră din repertoriul inegalabilei Maria Tănase și anume ,,Până când nu te iubeam". 

Fetița a ales o abordare cu totul deosebită a faimoasei piese, mai exact interpretarea trupei Pink Martini. Reprezentația a fost cu adevătrat unică, iar juriul a rămas de-a dreptul uimit de maturitatea vocii copilei în vârstă de doar 13 ani. 

,,Eu din preselecții am asociat-o pe Ana-Maria cu Maria Tănase! Ai cântat așa de frumos! Nu ai cum cu vocea asta să nu-i cucerești pe cei de acasă! Te iubesc!”, i-a spus Andra

Martina Meola, pianista fenomen, admisă la conservatorul din Milano

Martina Meola este pianista fenomen, în vârstă de doar nouă ani, care a surprins publicul și juriul încă de prima dată când a pășit pe scena de la Românii au Talent și a ajuns direct în finală, după ce a primit Golden Buzz.

Copila a interpretat la pian o partitură complexă, mai dificilă decât la celelalte reprezentații. Martina a fost deja remarcată după ce a apărut la Românii au Talent, micuța a fost admisă la Conservatorul din Milano, deși are o vârstă mai mică decât cea permisă în regulamentul instituției. 

Raisa Radu a interpretat o piesă cu semnificație personală

Raisa Radu a cântat o piesă emoționantă, foarte aproape de sufletul ei, întrucât se potrivește poveștii ei de viață. Fetița de 13 ani a interpretat cu sensibilitate melodia lui Pink ,,Family Portrait" și a strălucit prin autenticitate și sinceritatea trăirilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe