Romică Țociu a izbucnit în lacrimi la Denise Rifai. Boala soției l-a destabilizat

18 septembrie 2022 20:33   PrimeTime
Ultima actualizare:

Romică Țociu, 60 de ani, a fost invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, din acest weekend. Actorul a povestit despre momentele dramatice pe care le-a trăit: cancerul cu care soția s-a luptat și momentul în care a dormit în gară.

Se spune că un comediant este cel mai talentat actor de dramă, iar când subiectul expus ține de viața personală a artistului, actoria dispare, fiind înlocuită de emoțiile sincere și intense, știute doar de cel care le-a trăit.

În 2016, Nicoleta Țociu a fost diagnosticată cu cancer la sân

Este și cazul lui Romică Țociu, care a povestit despre momentul în care a aflat, în 2016, diagnosticul soției sale, Nicoleta Țociu, cancer la sân.

În momentul acela, nu a mai contat nimic. Toate planurile dispar. Nimic nu mai este organic, încerci să te aduni și să începi să înveți cum să reacționezi. Ea e totul pentru copiii mei.

A fost prima dată în viață când am rămas fără replică. Eu am avut mereu replici. Nu am știut cum să reacționez. Nu mai fusesem pus într-o situație limită. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că lucrurile sunt bune. Nu avea cum să i se întâmple ei, pentru că e un suflet minunat.”, a povestit Romică Țociu, care a izbucnit în lacrimi, asemenea gazdei emisiunii, într-un moment cu o înaltă încărcătură emoțională.

Vezi și: Femeia pe care Fuego a iubit-o cel mai mult se luptă cu cancerul. Fosta iubită are o funcție publică

A dormit în gară când a ajuns prima dată la București

În tinerețe, când a ajuns în București de la Galați, Romică Țociu dormea în gară, neavând bani pentru cazare. Părinții îl sunau pentru a afla dacă este în regulă, iar el îi asigura că lucrurile merg bine și, în realitate, el se înghesuia pe o banchetă lipită de un calorifer.

Citește și: S-a aflat adevărul! Motivul real pentru care Cornel Palade a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Tata avea un inel și nu credeam că îl va scoate, vreodată, de pe deget să mi-l dea mie. Când a venit la teatru și m-a văzut a realizat ce am făcut eu timp de trei ani singur. Am fost cu el și cu mama să bem ceva în noaptea aceea. A scos inelul și mi-a zis că îmi aparține. Mi-a zis pentru prima oară că era mândru de mine și am realizat că am început să fac lucruri minunate”, i-a povestit Romică Țociu lui Denise Rifai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe