Cabral și Adela Popescu, furibunzi la adresa Roxanei Nemeș. A fost amenințată cu descalificarea

2 noiembrie 2022 10:06   PrimeTime
Ultima actualizare:

Show-ul Sunt celebru scoate-mă de aici a urat bun-venit Roxanei Nemeș și lui Sali Levent, noii concurenți din jungla dominicană. Sosirea celor doi nu a fost chiar de bun augur, căci Roxana Nemeș a gafat grav riscând descalificarea, iar Levent a recunoscut că a făcut un gest inadmisibil la prima probă. 

Roxana Nemeș și Sali Levent sunt noii concurenți de la Sunt celebru scoate-mă de aici, însă primul contact cu provocările din jungla dominicană le-au cam dat bătăi de cap.

După descalificarea lui Bia Khalifa de la Sunt celebru scoate-mă de aici, producătorii au adus-o pe Roxana Nemeș, o prezență feminină atrăgătoare, cu personalitatea puternică, ce pare a fi gata de orice pentru a câștiga. 

Blondina a încălcat regulamentul concursului chiar de la prima probă, când a fost avertizată cu descalificarea de către Adela și Cabral. 

Roxana, dacă mai cauți încă o dată, veți fi descalificați. Ți-am zis oficial”, au atenționat-o Cabral și Adela Popescu.

Blondina a dat de înțeles că este determinată să ajungă cât mai departe în concurs și a precizat că nu a venit la show pentru a-și face prieteni. 

N-am venit să mă împrietenesc cu nimeni”, a menționat vedeta în cadrul show-ului Sunt celebru scoate-mă de aici. 

Sali Levent a recunoscut că a trișat

Nici Sali Levent nu s-a lăsat mai prejos și a trișat de cum a intrat în competiție, recunoscând mai apoi acest lucru, fără nicio reținere.  

Echipa mea avea nevoie de un zvâc. Hoţul neprins e negustor cinstit”, a spus Sali Levent în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Citește și: Eliminare dramatică la «Sunt celebru scoate-mă de aici». Iată vedeta care a părăsit în lacrimi competiția

Levent nu a fost deloc încântat de condițiile din Republica Dominicană și s-a plâns de lipsa confortului. 

  „M-am trezit foarte prost. N-am dormit bine. Nu am crezut că o să fie atât de greu”, a spus Sali Levent.  

Ce a spus Cristi Mitrea despre noii colegi de la Sunt celebru scoate-mă de aici

Colegii Roxanei Nemeș și a lui Sali Levent, care sunt deja căliți cu condițiile dificile din competiția de supraviețuire, n-au privit cu ochi buni venirea celor doi și și-au manifestat nemulțumirea. 

Cristi Mitrea a fost primul care a declarat că se consideră nedreptățit de venirea Roxanei Nemeș și a lui Sali Levent, care sunt fresh și cu forțe proaspete. 

Nu-mi doresc colegi noi, mi se pare că nu e fair pentru noi. Probabil că asta ne va motiva și vom trage tare la căruță”, a spus Cristi Mitrea în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe