#Românii au talent

Scandal-monstru la Românii au talent, după ce Rareș Prisacariu a primit Golden Buzz! Un „greu” al televiziunii face acuzații dure: „Rușine”

29 ianuarie 2023 11:32   PrimeTime
Ultima actualizare:

Rareș Prisacariu, copilul de 7 ani care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș a reușit să ajungă direct în semifinală datorită poeziei pe care a interpretat-o la emisiunea Românii au talent de la Pro TV. 

După prestația micuțului Rareș Prisacariu de la Românii au talent, Smiley și Pavel Bartoș au rămas atât de impresionați de copilul de numai 7 ani, încât i-au acordat Golden Buzz. 

Radu Herjeu, reacție dură după Golden Buzz-ul primit de Rareș Prisacariu

Radu Herjeu, fost membru CNA, a avut o reacție dură după ce Rareș a primit Golden Buzz-ul. Acesta susține că micuțul de 7 ani nici măcar nu a înțeles mesajul poeziei pe care a recitat-o la Românii au talent și că a fost folosit pentru a transmite ceea ce nu are nicio legătură cu vârsta lui. 

„Rușine celor care au folosit un copil de şapte ani (care răspunde la întrebarea „De ce te cheamă x?” cu „Așa m-au botezat părinții!”) pentru a transmite un mesaj cu care nu doar că nu are nimic în comun, dar 99% îi este inaccesibil (ca limbaj, subiect, conjunctură, implicații). Și care, mai mult ca sigur, habar n-au ce înseamnă „silnicii”. Dar el, sunt convins, știe! Mult mai cringe decât alți copii care, pe aceeași scenă, la vârste apropiate, cântau cu patos despre pierderea iubirii vieții lor sau despre trădarea în dragoste”, a scris Radu Herjeu, pe pagina lui de Facebook.

Cum a reacționat mama lui Rareș Prisacariu

Mama lui Rareș Prisacariu nu a rămas indiferentă la reacția lui Radu Herjeu. Femeia susține că micuțul de numai 7 ani a avut mereu o pasiune pentru citit, așa că talentul lui este dat de Dumnezeu. De asemenea, Gina Prisacariu a mărturisit că nu l-a obligat nimeni pe fiul ei să facă asta, ci doar a făcut ceea ce a simțit el.

Citește și - Cine este Carina Veghiu, copila de 11 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent. Andi Moisescu a fost cucerit pe loc!

Mai mult, se pare că Rareș, copilul care a primit Golden Buzz la Românii au talent a început să citească înainte de a împlini vârsta de 4 anișori. 

„A învățat literă cu literă, după silabele. Într-o zi a luat o carte si a citit cuvântul „soare”. Practic a citit singur și mi-a spus ca a combinat literele într-un cuvânt. Atunci mi-am dat seama că nu e munca noastră, ci a lui Dumnezeu. Noi îl susținem pe un drum pe care el îl creează și mereu am spus că nu noi îl ducem pe Rareș pe o scenă, ci el ne duce pe noi! Rareș este un copil care se joacă, care are prieteni, care își trăiește copilăria exact așa cum trăiește oricare alt copil numai că dorința de cunoaștere la el este mai mare decât putem noi să credem uneori, ca adulți. Nimeni nu l-a forțat și nimeni nu i-a dat mesaje pe care el să le transmită mai departe ca fiind mesaje extremiste, naționaliste sau populisme de tot felul. Noi nu am simțit nevoia să intrăm în niciun fel de polemică. Noi știm foarte bine care este realitatea”, a spus Gina Prisacariu, pentru botosaninews.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe