Theodor Andrei va merge din nou la Eurovision? Ce transmite mama sa, Simona: „Nu m-ar mira să...”

19 mai 2023 6:44   PrimeTime
Ultima actualizare:

Chiar dacă nu a reușit să obțină un rezultat bun pentru România, anul acesta în semifinala internațională a competiției muzicale Eurovision, Theodor Andrei (18 ani) este foarte încrezător în forâele proprii. Mama sa, Simona Andrei, a povestit ce mai face tânărul.

Simona Andrei face noi declarații în ceea ce-l privește pe fiul său. Aceasta îl susține în continuare pe fiul său, Theodor Andrei, și mărturisește faptul că el nu se simte înfrânt, în ciuda dezamăgirii de care a avut parte la Eurovision. De asemenea, femeia este de părere că tânărul nu va renunța, și chiar ne-ar putea surprinde cu o nouă prezență la Eurovision.

Theodor Andrei a fost reprezentantul țării noastre în a doua semifinală a Eurovison, cântând piesa „D.G.T. (Off and On)“. Contrar așteptărilor, produsul prezentat nu a avut parte de un real succes. România nu a obținut niciun punct și, mai mult decât atât, momentul lui Theodor Andrei a fost considerat cel mai slab din istorie.

Simona Andrei: „E o lecție nemeritată”

În cadrul unor declarații pe care le-a oferit presei, mama tânărului a mărturisit că soiul de hate venit din partea oamenilor în urma descalificării de la Euvorision l-a afectat pe Theodor Andrei. Simona a menționat, de asemenea, că întreg momentul care s-a văzut la TV nu a fost un produs doar al gândirii fiului ei, ci și al întregii echipe.

„Theodor a încercat să mascheze modul în care a primit tot soiul de comentarii, care mai de care mai aparte. Știu că el le-a spus celor din jurul său atunci când a fost întrebat de presă despre cum a traversat acele momente că nu l-au deranjat prea tare. El a încercat să pareze cât mai elegant, dar îmi cunosc copilul și știu că toate astea l-au afectat. Nici nu avea cum altfel, fiindcă e un tânăr cu problemele și cu sensibilitățile lui. E o lecție nemeritată“, mărturisea Simona Andrei, conform Impact.

Theodor Andrei, de la agonie la extaz!

La scurt timp după descalificare, Theodor Andrei a mărturisit că această experiență i-a lăsat ,,un gust amar” și l-a făcut să se îndoiască de propria persoană.

„Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient... te pune pe gânduri. E un carusel emoțional. Visul meu pe traseul ăsta... de multe ori l-am văzut ca pe un coșmar“, a povestit tânărul, în emisiunea lui Măruță, de la Pro TV.

La rândul ei, Simona Andrei a precizat faptul că Theodor Andrei nu se simte înfrânt, dimpotrivă, există șanse să concureze al Eurovision pentru o altă țară europeană.

„Cine îl crede înfrânt pe Theodor se înșală foarte tare. Nu m-ar mira să scornească o nouă prezență la Eurovision, așa cum îl știm. Gestionează bine eșecurile și are puterea de a trece peste ele așa cum puțini dintre noi știu să facă asta. Nu știu, însă, dacă va mai candida pentru România. Nu ne-ar mira să încerce o soluție cu totul aparte și să concureze pentru o altă țară europeană“, a continuat mama tânărului, conform sursei amintite.

Mai multe