Un concurent din echipa lui chef Dumitrescu a părăsit competiția Chefi la cuțite: „Sunt perfect așa!”

23 mai 2023 7:06   PrimeTime

Ediția difuzată pe data de 22 mai 2023, la Antena 1, sezonul 11 al show-ului culinar Chefi la cuțite a adus în atenția celor de acasă o nouă eliminare. În urma probei de duel, un concurent a obținut doar cinci puncte și astfel a fost eliminat. Mai mult decât atât, juratul echipei din care făcea parte se aștepta la un astfel de final, chiar dacă a fost dezamăgit.

După ce echipa lui Sorin Bontea a câștigat proba de battle și s-a salvat de la cea individuală, echipele lui chef Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luptat pentru a rămâne în competiție. Andrea Sabini a fost nevoit să plece din echipa lui Florin Dumitrescu, din cauza preparatului neinspirat pe care l-a ales.

Florin Dumitrescu: „A demonstrat că știe și că poate”

Andrea Sabini a prezentat o mâncare care a obținut doar cinci puncte. Acesta a ales să gătească un preparat care i-a adus eliminarea din competiție.

Chef Florin Dumitrescu a mărturisit că el s-a pus de unul singur în dificultate, după ce a prezentat un preparat inspirat din bucătăria japoneză și cea în stil asiatic. Acesta a anunțat eliminarea Andrei Sabini din cadrul competiției Chefi la cuțite.

„S-a pus singur în dificultate alegând să gătească ceva ce nu poate, și anume bucătărie japoneză sau bucătărie de stil asiatic, într-o combinație de gust asiatic, el fiind napoletan. Andrea ne părăsește, aș spune eu, mai târziu decât ne așteptam, la ce a demonstrat că știe și că poate.”, a declarat Florin Dumitrescu, la Chefi la cuțite.

„E un om super blând și super drăguț”, a spus Luna Morgaciova.

Cum a reacționat Andrea Sabini

Concurentul, care a obținut doar cinci puncte și a fost nevoit să părăsească show-ul culinar, a transmis un mesaj prin care mărturisea că este recunoscător pentru experiența pe care a trăit-o în aceste patru zile, dar și pentru faptul că a legat noi prietenii.

 „Pentru mine a fost o experiență minunată, de neuitat și în patru zile mi-am făcut prieteni. Sunt perfect așa.”, a spus Andrea Sabini. 

Mai multe