Cine este Iustin Radu Câmpeanu, concurentul care le-a dat un autograf bucătarilor de la Chefi la cuțite

Iustin Radu Câmpeanu (33 de ani) i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite” cu preparatul pe care l-a pregătit, dar și cu povestea sa emoționantă de viață. Celebrii bucătari au rămas muți de uimire și au imortalizat momentul unic cu un autograf pe care i l-au cerut solistului trupei HVNDS.

Iustin Câmpeanu a venit la Chefi la cuțite / foto: Antena 1
Iustin Câmpeanu a venit la Chefi la cuțite / foto: Antena 1

Concurentul a trecut de probele din bootcamp și face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu. După ce a primit tunica gri, Iustin Radu Câmpeanu este mai determinat ca niciodată să demonstreze talentul său culinar. Rămâi în continuare alături de noi pentru a descoperi povestea lui de viață.

Solistul trupei HVNDS, pasionat de bucătărie!

Tânărul este cunoscut nu doar pentru pasiunea sa pentru bucătărie, ci și pentru faptul că face parte din cadrul trupei HVNDS.

Pasiunea pentru arta culinară l-a determinat să facă parte din sezonul 11 al cooking-show-ului „Chefi la cuțite”, numărându-se printre cei 21 de concurenți.

Iustin Radu Câmpeanu este de profesie producător de muzică și compune piese muzicale, iar printre hobby-urile sale se numără nu doar gătitul, ci și jocurile video.

„Personal nu văd a găti ca o sarcină, mi se pare că e un soi terapeutic. Așa cum e sunetul mi se pare că e și mâncarea. Combinație de sunete și combinație de condimente.”, a spus tânărul la preselecțiile emisiunii de la Antena 1.

Jurații Chefi la cuțite, impresionați de Iustin Câmpeanu 

Concurentul a primit tunica gri și face parte din echipa lui chef Dumitrescu / foto: Antena 1
Concurentul a primit tunica gri și face parte din echipa lui chef Dumitrescu / foto: Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au rămas profund impresionați când s-au deschis ușile, iar în platou a pășit Iustin Câmpeanu, cerându-i autografe.

„Brigada mea?! Nu cred!”, a exclamat Florin Dumitrescu, cerându-i mai apoi un autograf.

„Vreau și eu! Nu pleca, dă-mi și mie aici unul.”, a spus chef Bontea.

La rândul lui, Scărlătescu a dorit ceva mai „diferit”: „Eu vreau altceva. Scrie că e pentru Scărlătescu, 10 bilete gratuite!”

Iustin Radu Câmpeanu: „Am dormit odată într-o scară de bloc”

Povestea de viață a lui Iustin Câmpeanu. Ce sacrificii a făcut / foto: Facebook
Povestea de viață a lui Iustin Câmpeanu. Ce sacrificii a făcut / foto: Facebook

Înainte de a reuși să-și clădească un drum în viață, concurentul de la Chefi la cuțite a fost nevoit să facă mai multe compromisuri, ajungând să doarmă chiar și în scara blocului.

„Când m-am mutat prima oară în București, eram adolescent, am mers pe shaorma, am mers pe fast food. Ai mei aveau casă în afara Bucureștiului, prietenii mei și tot ce se întâmpla era în București și îi mințeam pe cei de la studio că părinții îmi închiriază un apartament și pe ai mei îi mințeam că studioul îmi închiriază un apartament, dar eu dormeam pe la prieteni.

Am dormit o dată într-o scară de bloc, dar aveam tot timpul în ghiozdan câte două rânduri de haine. Igiena e pe primul loc.

E o asemănare între muzică și gătit. Dacă este bună vin oameni, dacă nu este bună nu te sună nimeni. Tatuajele pe care le am sunt în mare parte legate de zona muzicală pe care o aplic. În genul muzical pe care îl cânt, îl produc și mă simt cel mai bine”, a mai povestit Iustin Câmpeanu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net