Fotografia care a devenit virală pe Internet! David Popovici, la volanul uneia dintre mașinile primite de la Ion Țiriac

17 august 2024 9:02   Alte sporturi

O fotografie postată pe Facebook, în care apare David Popovici, a devenit rapid virală pe Internet! Înotătorul român a fost surprins la volan, după ce a primit două mașini în urma performanței sale de la Jocurile Olimpice din această vară!

Drept răsplată pentru performanțele sale de la Jocurile Olimpice de la Paris, David Popovici a primit două mașini Hyundai Ioniq 5, din partea Fundației Țiriac. Ion Țiriac a dorit ca sportivii români care au reprezentat țara noastră la Paris și au și reușit să câștige o medalie, să primească câte o mașină pentru fiecare dintre medaliile cucerite.

Iar pe Facebook a apărut deja o poză în care David Popovici poate fi văzut la volanul uneia dintre mașinile primite datorită performaneți sale de la Olimpiadă

Fotografia a devenit virală pe Internet

„Am venit doi oameni cu o singură mașină, plecăm cu trei mașini. Va fi o provocare să le ducem acasă. E bine, nu mă vait. Mi-aș dori ca guvernanții să se țină de cuvânt, nu doar asta, ci să vină cu cât mai multe inițiative, să existe o strategie națională concretă, îndreptată către sport”, a declarat David Popovici, la evenimentul în cadrul căruia atleții români ce au reușit să câștige medalii la Jocurile Olimpice și-au primit mașinile din partea Fundației  Țiriac.

Faimosul înotător român a mai spus că apreciază inițiativa lui Ion Țiriac și că și-ar dori să vadă tot mai mulți oameni de afaceri din țara noastră susținând sportul românesc.

„Trebuie să învăț să mă relaxez”

Acum, cum Jocurile Olimpice deja s-au încheiat, David Popovici a spus că dorește să se relaxeze.

„Am terminat Jocurile Olimpice, pot să fac toate lucrurile pe care nu le făceam înainte. Pot să citesc, să merg cu bicicleta, chiar e o provocare să fac ceva fără program. Trebuie să învăț să mă relaxez și să ies din bula aceasta a performanței.

Ar trebui să ne dăm un pas în spate, să admirăm puțin medalia și să ne relaxăm. E important să punem lucrurile în balanță. Dacă tragi de tine în fiecare zi, poate reușești un rezultat sau două, apoi nu o să mai reziști presiunii sau așteptărilor”, a spus tânărul sportiv român.

Mai multe