Gigi Becali s-a hotărât pe ce sumă vinde FCSB. Are și o condiție esențială

5 mai 2023 12:10   Fotbal intern

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, este decis să se retragă din fotbal și să vândă echipa. Însă, nu o va face oricum. Are o condiție peste care nu va trece!

Totuși, Gigi Becali pare că s-a răzgândit încă o dată, după ce FCSB a reușit în ultima etapă de playoff doar un egal cu Sepsi. Patronul roș-albaștrilor speră din nou la titlu.

Gigi Becali a dezvăluit, în direct la Digi Sport, că un prinț arab i-a oferit 100 de milioane de euro pentru club, cu tot cu baza din Berceni.

Patronul roș-albaștrilor a afirmat că este decis să vândă echipa, dacă nu va câștiga campionatul.

„Dacă nu iau titlul, o dau (n.r. echipa)! Aici nu e matematică, e o chestie de sentiment. Și sentimentele se schimbă. Eu am luat o decizie când nu mă mai gândeam că putem câștiga titlul.

Am considerat că cel mai greu meci al nostru e la Craiova. Cel mai frică mi-a fost de acel meci. Ca dovadă, că n-am prea meritat să câștigăm. Dar nu credeam eu că se împiedică Farul cu Sepsi. Acum, situația se schimbă.", a declarat Gigi Becali.

Becali a primit o ofertă impresionantă când nu se aștepta: „Să vedem dacă iau campionatul sau nu. Acum a mai intervenit un prinț arab care vrea să vină, vrea cu tot cu bază. Am zis 100 de milioane (n.r. - de euro).

Acum nu știu ce să fac. Eu am avansat o sumă pe care am crezut că nu o dă nimeni, dar au venit”, a spus Becali, potrivit aceleași surse.

De ce ezită Gigi Becali să vândă echipa

Becali spune că ar urma să ia o decizie definitivă la finalul sezonului. Dacă FCSB devine campioană, e posibil să se schimbe datele problemei.

„Eu am spus când nu mai speram la campionat, dar acum... Dacă nu iau titlul, o dau. Sentimentele se schimbă, sunt în funcție de trăire. Am luat o decizie, nu mă mai gândeam că mai câștigăm.

I-am zis lui MM că nu putem câștiga la Craiova, e greu. Cel mai rău mi-a fost frică de meciul ăla. Nu credeam că se împiedica Farul cu Sepsi.

Jucăm la o echipă la care jumate-jumate sunt suporterii. Craiova, la fel cu Rapid, sunt echipe grele când joci acasă la ele”, a explicat Becali.

Mai multe