Sexy Ivana Knoll a „oprit circulația” când a apărut așa pe străzile Londrei

23 februarie 2023 7:20   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Ivana Knoll, cea mai frumoasă suporteră a Cupei Mondiale, a mai dat o lovitură de imagine. Ea a făcut o ședință foto sexy în Londra, acolo unde a fost invitată de onoare la meciul Arsenal – Manchester City.

Dacă cineva este întrebat repede: cine este campioana mondială, s-ar putea să se gândească două secunde înainte de a răspunde: Argentina. Dar dacă vreun fan al fotbalului va fi întrebat: cine a fost cea mai frumoasă femeie din tribunele CM, toată lumea ar răspunde pe nerăsuflate: Ivana.

În vârstă de 30 de ani, croata Ivana Knoll a atras toate privirile în tribunele Cupei Mondiale din 2018, din Rusia, atunci când ținutele ei sumare au însoțit echipa Croației până în finala pierdută cu Franța, scor 2-4. Numai că adevărata ei explozie de imagine s-a produs anul trecut, la Mondialul din Qatar. Acolo un de Ivana a șocat pe toată lumea prin faptul că s-a luat la trântă cu legile locale și a venit parcă mai sexy îmbrăcată la fiecare meci. Drept urmare, dacă unii au considerat-o nesăbuită, tocmai joaca asta ”cu focul” și frumusețea ei au făcut ca ea să devină un adevărat fenomen mondial. Mai ales că a stat la Mondiale până la final, Croația ajungând să joace în finala mică.

Ivana Knoll, îmbrăcată doar în body la o ședință foto inedită în Londra

Drept urmare, pagina ei de Instagram ”a explodat”, ajungând la 3,5 milioane de urmăritori. Ceea ce se traduce, pe lângă ”gâdilarea” orgoliului, și printr-o grămadă de bani veniți de la diverși sponsori sau firme care vor să-și facă reclamă pe mii sau zeci de mii de euro. Fiind o excelentă cunoscătoare a modului în care decurg lucrurile în această branșă, Ivana, care între timp s-a mutat în SUA, menține în permanență imaginația fanilor aprinsă, postând zeci de fotografii care mai de care mai sexy. Pentru a nu-și altera imaginea de iubitoare de fotbal, ea se leagă de orice eveniment sportiv pentru a publica o nouă fotografie.

Așa a făcut și zilele trecute când, ajunsă în Londra ca invitată de onoare la meciul Arsenal – Manchester City, scor 1-3, ea a făcut un pictorial doar într-un body negru, cu franjuri, pe străzile din Londra, strângând milioane de aprecieri și mii de comentarii, în ciuda vremii deloc însorite. ”Voi provoca accidente pe stradă” a scris ea în explicația unui filmuleț în care făcea o piruetă în jurul unei cabine telefonice roșii, devenită deja un simbol al capitalei Angliei.

Mai multe