Brigitte a scos afacerea de la Ilie din faliment: „Am băgat 80.000 de euro! “

5 ianuarie 2022 14:13   Vedete
Ultima actualizare:

Brigitte și Florin Pastramă au avut un an greu! Pandemia le-a cam stricat ploile cu toate afacerile pe care le-au avut! Singura care a mai rămas în picioare e afacerea cu restaurantul, lăsată moștenire lui Brigitte de fostul soț, Ilie Năstase. Brigitte a investit bani grei să țină afacerea pe linia de plutire.

Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin Pastramă, au pierdut inițial, în pandemie, shaormeria, pe care de abia o deschiseseră. Apoi, mascații au descins peste ei și le-au săltat măștile de firmă contrafăcute.

Acum apele s-au mai liniștit în familia Pastramă. Cei doi s-au pus pe treabă și au investit bănuții pe care-i mai aveau în restaurantul pe care Ilie Năstase i l-a lăsat fostei sale soții la divorț.

Iarna trecută am fost închiși. Doar cei care aveau terasă puteau să funcționeze. Am schimbat cortul și am făcut o terasă cu structură de lemn. Am umplut grinzile cu verdeață, după care s-a schimbat legea. S-a dat legea că poți ține evenimente la interior cu cod QR. Când ne închideau, când ne deschideau!”, a declarat Brigitte, pentru Click!

Brigitte a închis și a redeschis localul de mai multe ori pe pandemie, datorită restricțiilor. La fiecare redeschidere, bruneta a mai scos din buzunar niște bani pentru a-l reamenaja.

Am pus geamuri glinsante, am băgat încălzire. La început însă altul era proiectul. La noi în România legile se schimbă peste noaptea și așa ne-a dat oportunitatea să putem investim un pic mai mult. Nu aduceam noi pe o terasă două animale care costă 10 000 de dolari”, a mai spus Brigitte, pentru Click!

„Am dat 10 000 de euro pe animale animatronice!”

Brigitte a comandat tocmai din Dubai animale animatronice, tigrii și urși panda, în care a investit o groază de bani.

Animalele astea sunt roboți, sunt animatronice și sunt foarte scumpe. A durat trei ani să vină. Sunt făcute la o fabrică afară din Europa, le-am comandat în Dubai. Sunt produse în China. Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85 000 de mii. Numai scaunele au costat în jur de 10 000 de euro. Florin e bun negociator, a negociat la sânge. A fost multă muncă. Totul e făcut de mine”, a adăugat Brigitte.

Între timp, Brigitte și Florin Pastramă au renunțat și la reality-show-ul de la Antena Stars, cei doi concentrându-se acum doar pe afacerea cu restaurantul.

Brigitte Pastramă este în prezent la a patra căsătorie. În 2002, Brigitte a rămas văduvă în urma decesului afaceristului Octavian Sfăt, primul ei soț. În 2006, bruneta s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, de care a divorţat în 2010. Apariţia ei la tv l-a făcut pe Ilie Năstase să reacţioneze şi să vrea să o ajute. În primăvara lui 2013, cei doi au depus actele de căsătorie şi au spus “Da” la Primăria Timișoara. După 8 ani de relație și 5 de căsnicie Brigitte Sfăt și Ilie Năstase s-au despărțit în 2018. În luna mai 2019, Brigitte se căsătorea pentru a patra oară, de data aceasta cu Florin Pastramă. Povestea lor de dragoste a început în emisiunea „Ferma”, de la Pro Tv și, în scurt timp, ei au devenit nu doar parteneri de viață, ci și de afaceri.

Mai multe