Florin Piersic a primit un mega cadou din partea unui diplomat român chiar în Dubai

23 decembrie 2021 13:42   Vedete
Ultima actualizare:

Florin Piersic și Dan Negru au filmat anul acesta Crăciunul pentru Antena 1 tocmai la Dubai! Soare, plajă și tentații cât cuprinde, pe tărâmul milionarilor! Florin Piersic nu s-a întors de acolo cu geamantanele goale. A primit și nu cadou surpriză de la un diolomat român din Emiratele Arabe Unite.

La 85 de ani, Florin Piersic a făcut senzație la Dubai! Dan Negru a fost cel care l-a dus la marele actor să filmeze Crăciunul pentru Antena 1 în raiul milionarilor din Emirate! Cei doi s-au întrecut la înot, au făcut plajă și au filmat scene memorabile. Un Crăciun cât se poate de fierbinte pentru cei doi românași.

Marele nostru actor s-a simți ca-n sânul lui Avram la Dubai, de unde s-a întors cu valizele burdușite. Florin Piersic a fost invitat într-una din zile la Ambasda României din Emiratele Unite. Acolo, un diplomat român, atașat de pe lângă instituție și mare fan al actorului, i-a făcut acestuia un cadou supriză, în valoare de 1000 de euro! Este vorba de un costum original arăbesc, pe care Piersic l-a îmbrăcat cât ai zice pește. Apoi, actorul a și filmat câteva scene în vestimația tradișional arăbească, ce-l prindea de minune.

„Am fost peste tot cu Florin, e prietenul meu. A ajuns la Ambasadă, iar acolo un atașat al acesteia, din Emirate, i-a dat acest cadou. Face vreo 1.000 de euro. Chiar glumeam, Florine, e ceva acolo”, a dezvăuit Dan Negru, pentru cancan.ro.

„Florin a fost vulcanic!”

Dan Negru și Florin Piersic au avut parte și de relaxare cât cuprinde, pe lângă filmări.

„Am filmat o ediție specială de Crăciun. E o tradiție filmarea de Crăciun cu Florin și mă bucur că o păstrez de atâția ani. Anul ăsta am ales tema «Călătoriile lui Piersic» și am ales ca locație cel mai căutat oraș al Planetei, acum, datorită Expo 2021. Florin a fost vulcanic ca de obicei. Telespectatorii ar trebui să se aștepte la un Crăciun de poveste”, a mai spus Dan Negru.

La 85 de ani, Florin Piersic a mers pentru prima oară la Dubai, alături de Dan Negru. Materialul filmat de cei doi va fi difuzat chiar de Crăciun, la Antena 1.

Mai multe