A murit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul „Tânăr și neliniștit”. Avea doar 43 de ani și suferea de o boală gravă

18 septembrie 2023 18:13   Vedete internaționale

Fanii serialului „Tânăr și neliniștit” sunt în doliu, după ce unul dintre cei mai îndrăgiți actori din distribuția faimoasei producții a încetat din viață la doar 43 de ani! Este vorba despre Billy Miller, care a murit la o vârstă atât de fragedă, după o luptă dificilă cu depresia. Actorul a interpretat rolul personajului Billy Abbot, în „Tânăr și neliniștit”.

O veste tragică a îndurerat fanii serialului „Tânăr și neliniștit”, care sunt acum în doliu, în urma decesului unuia dintre cei mai îndrăgiți actori din faimoasa producție americană. Este vorba despre Billy Miller, care a încetat din viață la vârsta de numai 43 de ani, potrivit informațiilor oferite de către cei de la CNN. Potrivit unei declarații a managerului acestuia, Billy Miller se confrunta cu o boală gravă, pe care multă lume o ignoră, chiar și în ziua de azi. Este vorba despre depresia maniacală (tulburare bipolară), de care Billy Miller încerca să scape de ani de zile.

Billy Miller s-a născut pe data de 17 septembrie 1978, în orașul Tulsa, Oklahoma. Din păcate, el a murit chiar înainte de ziua sa de naștere, la un spital din Austin, Texas. Actorul a copilărit în Texas, însă, după terminarea studiilor, s-a mutat la Los Angeles, pentru a reuși să își facă o carieră în industria cinematografică.

Billy Miller a murit chiar înainte de ziua sa de naștere

Actorul a interpretat rolul personajului Billy Abbot, în faimosul serial american „Tânăr și neliniștit”. Însă, cariera sa nu s-a rezumat doar la acest rol, iar fanii din țara noastră pot recunoaște numele actorului din mai multe producții de succes. Billy Miller a jucat și în filmul „American sniper”, în 2014, iar, cel mai recent, el a putut fi urmărit în seriale precum „NCIS” și „The Rookie”.

Actorul american reușise să câștige 3 premii Daytime Emmy, 2 dintre ele pentru cel mai bun actor în rol secundar, iar al treilea pentru cel mai bun actor în rol principal.

Mai multe