Britney Spears și Madonna s-au sărutat din nou! Au recreat momentul epic de acum 19 ani

11 iunie 2022 8:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La 19 ani distanță de la momentul memorabil de la premiile MTV, Britney Spears și Madonna s-au sărutat din nou. Cele două vedete au recreat momentul pasional în timpul nunții lui Britney, care a avut loc pe 9 iunie.

Britney Spears și Madonna au șocat o lume întreagă în 2003. În timp ce cântau pe scena de la premiile MTV Video Music Awards, cele două vedete s-au sărutat sub privirile celeilalte partenere de scenă, Christina Aguilera.

Ei bine, după 19 ani, cele două staruri ale muzicii pop au făcut o continuare a acelui moment legendar. În vârstă de 40 de ani, Britney s-a căsătorit joi, 9 iunie, cu modelul Sam Asghari la conacul ei de 7,4 lire sterline.

În timpul grandiosului eveniment, cântăreața în vârstă de 40 de ani s-a schimbat într-o rochie roșie scurtă, care a atras toate privirile. La un moment, cei 100 de invitați au fost uluiți de faptul că Britney și superstarul Madonna, în vârstă de 63 de ani, și-au unit buzele preț de câteva secunde, scrie The Daily Mail.

Moment surprinzător la nunta Britney Spears. Cântăreața s-a sărutat din nou cu Madonna

În ianuarie, Madonna a lăsat să se înțeleagă că vrea să recreeze celebrul sărut, în timpul unui stream live pe Instagram.

Când a fost întrebată dacă va mai face vreodată un turneu mondial, Madonna a spus: „Sigur că da! Trebuie să rămân tânără. Eu și Britney, ce zici de asta? Da, nu sunt sigur că ea ar fi de acord, dar ar fi foarte misto”, a precizat atunci artista.

Britney și Madonna s-a sărutat prima oară acum 19 ani

Reginele muzicii pop au ajuns pe prima pagină a ziarelor în urmă cu 20 de ani, când s-au sărutat la premiile VMA în timp ce interpretau o piesă a Madonnei. Alături de ele se afla pe scenă și Christina Aguilera.

Citește și Nuntă mare în showbiz! Bubu Cernea s-a însurat cu actrița din Adela

Nunta lui Britney Spears cu modelul Sam Asghari a fost, fără doar și poate, cel mai așteptat eveniment de la Hollywood. Petrecerea a avut loc la locuința vedetei din Thousand Oaks, California. Printre vedetele prezente la nunta luxoasă s-au numărat și Paris Hilton, Donatella Versace și Drew Barrymore.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe