#Casa Regală a Marii Britanii

Care este parfumul preferat al lui Kate Middleton. Miroase divin și nu multe femei și-l pot permite

16 august 2024 16:20   Vedete internaționale

Kate Middleton (42 de ani) se numără printre cele mai admirate femei din istoria Casei Regale a Marii Britanii. Așa că nu e de mirare că multe doamne și domnișoare care o apreciază, își doresc să afle de unde își achiziționează parfumurile sau ținutele. Iată care este parfumul ei preferat.

Prințesa de Wales alege întotdeauna parfumurile fresh, iar în gama ei de produse de acest fel se află un parfum care nu costă prea mult, față de alte parfumuri de lux pe care le folosesc celebritățile. Ducesa de Cambridge este pasionată de mirosurile florale, după cum denotă parfumul ei preferat. London Vintage Gardenia Cologne, de la brandul Jo Malone, costă aproximativ 500 de lei și nu este deloc surprinzător că soția Prințului William adoră acest parfum, dacă ne gândim la pasiunea ei pentru natură și grădinărit.

Ce parfum a folosit Kate Middleton în ziua nunții cu Prințul William

Kate Middleton are mai multe parfumuri preferate, din gama brandurilor de lux. De exemplu, în ziua nunții sale cu William, aceasta a folosit White Gardenia Petals de la Illuminum London. Acesta este un parfum de nișă, feminin, ce are în compoziția sa citrice și nuanțe calde de lemn. La un moment dat, Prințesa a dezvăluit că l-a folosit în ziua în care s-a căsătorit cu moștenitorul tronului britanic, iar la acea vreme, parfumul se vindea pe bandă rulantă, potrivit evoke.ie.

 Parfumul avea un preț accesibil pentru toată lumea, însă astăzi este considerat o raritate, fiind greu de găsit. Costă în jur de 600 de lei, iar mirosul proaspăt de fructe combinat cu bergamotă și crin, unt de iasomie și note lemnoase îl aduce în topul celor mai tari parfumuri pentru femei.

Sigur că nu o veți întâlni pe Prințesa de Wales purtând London Vintage Gardenia sau White Gardenia Petals atunci când participă la evenimentele regale oficiale. Asta pentru că, potrivit protocolului, membrii regali nu ar trebui să folosească parfum, din respect pentru cei cu care au întruniri.

Mai multe