Cu fața acoperită, dar cu sânii dezgoliți! Cum a apărut Yung Miami la Săptămâna Modei de la New York

8 septembrie 2024 14:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rapperița Yung Miami (30 de ani), pe numele ei real Caresha Romeka Brownlee, a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la New York. Vedeta americană, care se laudă cu o a avere de 5 milioane de dolari, a purtat o ținută neobișnuită, foarte transparentă și ornată cu pene negre.

Yung Miami, într-o ținută bizară la Săptămâna Modei de la New York

Rochia cu spatele gol, semnată de casa de modă AREA, a avut litera A brodată pe toată suprafața sa. Vedeta nu a purtat sutien la acest ansamblu sexy, dar bizar, iar fotografii au profitat de ocazie și au pozat-o din toate unghiurile. În picioare, Yung Miami a optat pentru o pereche de pantofi negri cu tocul ascuțit, de la Christian Louboutin.

De asemenea, muziciana a purtat un accesoriu cu pene care i-a acoperit aproape toată fața, adăugând o notă misterioasă acestei ținute interesante.

Yung Miami s-a iubit cu Sean Diddy Combs

Yung Miami este fosta iubită a lui Sean Diddy Combs (54 de ani). Ea s-a despărțit de el după ce rapperul a fost anchetat pentru agresiune sexuală, viol și trafic de persoane. Cei doi s-au afișat oficial împreună în 2021. După despărțire, Yung Miami a șters toate pozele cu el de pe Instagram.

Deși a negat că a fost violent cu fosta lui iubită, Cassie Ventura, un videoclip șocant a fost făcut public în presă, în care rapperul o bate cu bestialitate pe femeie. Ulterior, el a spus că îi pare rău că a fost violent cu ea.

„Mi-e greu să mă gândesc la această perioadă întunecată din viața mea.. Am fost la terapie pentru asta. Comportamentul meu a fost dezgustător. Sunt dezgustat și acum. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru comportamentul meu din acel video”,  a declarat Sean Diddy, în mai.   

Mai multe