Dezvăluire neașteptată! Emily Ratajkowski este bisexuală?: «Nu cred în heterosexualitate»

2 noiembrie 2022 9:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Superbul model Emily Ratajkowski, 31 de ani, a stârnit o serie de reacții din partea fanilor, după ce a dat de înțeles că ar fi bisexuală. Modelul, care a divorțat recent de soțul ei, a postat un clip pe TikTok, în care a dezvăluit, indirect, că are o preferință și pentru femei. Emily și-a recunoscut recent înclinația sexuală, într-un interviu pentru Harper's Bazaar.

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Modelul, în vârstă de 31 de ani, tocmai a divorțat de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, după un mariaj de patru ani, din care a rezultat un fiu. 

Recent Emily Ratajkowski a agitat apele pe social-media, însă nu cu vreo poză incendiară, ci cu o dezvăluire la care puțini s-ar fi așteptat. Modelul a insinuat, într-un clip pe TikTok, că ar fi bisexuală. În filmulețul respectiv este scris: «Dacă deții o canapea verde, ești bisexuală», apoi Emily arată canapeaua enormă de culoare verde de la ea din casă. 

Postarea a generat o sumedenie de reacții, iar fanii chiar s-au întrebat dacă Emily Ratajkowski glumește sau într-adevăr a făcut o dezvăluire reală despre orientarea ei sexuală. Frumoasa vedetă a clarificat situația, într-un interviu recent, în care a recunoscut că nu crede în heterosexualitate. 

Cred că sexualitatea este un concept variabil. Nu prea cred că există oameni heterosexuali, a spus ea pentru Harper’s Bazaar, când a fost întrebată despre postarea de pe TikTok. „Prietena mea a venit și mi-a spus: «Ai văzut chestia aia cu canapeaua verde?” A râs de mine pentru că am o canapea verde enormă"

Emily Ratajkowski are o legătură cu Brad Pitt?

Emily Ratajkowski și soțul ei au divorțat anul acesta, iar vedeta a fost discretă în privința vieții amoroase. Surse de la Hollywood au dezvăluit că superbul model petrece mult timp în compania lui Brad Pitt. 

Emily Ratajkowski a declarat că de la separarea oficială de soț, la începutul lunii septembrie, a avut mai multe întâlniri, dar că la acest moment nu este implicată într-o relație stabilă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe