Cine este norocosul Sebastian Bear-McClard, bărbatul cu care Emily Ratajkowski a rămas gravidă

Ultima actualizare:

    Sebastian Bear-McClard Emily Ratajkowski  se iubesc la nebunie
Sebastian Bear-McClard Emily Ratajkowski se iubesc la nebunie

Cine este norocosul Sebastian Bear-McClard, bărbatul cu care Emily Ratajkowski a rămas gravidă s-a întrebat toată lumea după ce diva a făcut anunțul că va avea primul copil. Ei s-au căsătorit în secret în 2018.

Cine este norocosul Sebastian Bear-McClard (39 de ani), bărbatul cu care Emily Ratajkowski (29 de ani) a rămas gravidă. Soțul femeii cu cei mai frumoși sâni de la Hollywood este actor și producător. Printre altele, el a fost producătorul filmelor: ”Good Time” ( din 2017), în care joacă Robert Pattinson, ”Heaven Knows What” (din 2014), și ”Still Life” ( din 2006). Bear-McClard a fost nominalizat la premiile Gotham Independent Film Awards pentru filmele ”Good Time”  și ”Heaven Knows What”. Sebastian Bear-McClard și Emily Ratajkowski au fost văzuți pentru prima oară împreună în 2018, de Ziua Îndrăgostiților. Luau masa la restaurantul ”La Poubelle”, din Los Angeles. Atunci s-a zvonit că diva se mutase în apartamentul iubitului cu câteva săptămâni înainte.

FOTO Emily Ratajkowski face orice pentru un bronz uniform! A renunțat pe plajă la costumul de baie

Femeia cu cei mai frumoși sâni naturali e gravidă. Emily Ratajkowski și-a arătat burtica în poze nud

Sebastian Bear-McClard, un tip ascuns

Deși e însurat cu unul dintre cele mai faimoase supermodele ale secolului XXI, Sebastian Bear-McClard preferă să rămână ascuns. Nu-i place publicitatea, se ține departe de rețelele sociale. Și acum, când s-a aflat, recent, că Emily e însărcinată, el nu a făcut nici o declarație în presă. Sunt căsătoriți din februarie 2018, dar el nu a ieșit deloc în evidență de atunci. A fost o mare supriză căsătoria lor, fiindcă abia fuseseră văzuți împreună de câteva săptămâni. Niciunul dintre fanii focoasei brunete, de pe rețelele sociale, nu s-a așteptat ca ea să ajungă atât de repede în fața altarului. Acum burtica ei de gravidă e deja vizibilă și abia așteaptă să devină mamă. Norocosul Sebastian Bear-McClard, bărbatul cu care Emily Ratajkowski a rămas gravidă, nu a spus nimic despre marele eveniment.

image
image
image
image
image
image
banner carmen trandafir fiica png
David Enache si Iuliana Marciuc cu Raluca Moianu si Mara jpg
09 Ioana Hotăran DSC9733 jpg
mario, andreea esca si colegii de la romania te iubesc jpg
carmen grebenisan jpg
stephan pelger instagram jpg