Brad Pitt și Emily Ratajkowski, cel mai nou cuplu de la Hollywood!

O nouă idilă la Hollywood! Brad Pitt a lăsat, în sfârșit, în urmă mariajul eșuat cu Angelina Jolie. Actorul, în vârstă de 58 de ani, a bifat o cucerire tinerică! Pe nimeni alta decât frumoasa Emily Ratajkowski! 

Emily și Brad, cel mai nou cuplu de la Hollywood?
Emily și Brad, cel mai nou cuplu de la Hollywood?

Brad Pitt și Emily Ratajkowski au luat prânzul împreună la un restaurant plin de farmec din Paris, iar fanii i-au văzut câteva zile mai târziu schimbând priviri tandre și ținându-se de mână într-un local din New York, Statele Unite ale Americii.

Citește și: Ancheta FBI scoate la lumină detalii neplăcute despre mariajul Pitt-Jolie 

Nici Brad, nici Emily nu au confirmat oficial faptul că formează un cuplu, iar conform surselor intime celor doi, legătura lor este una recentă, relația aflându-se într-un stadiu incipient. 

Presa americană susține faptul că Brad Pitt a fost văzut de mai multe ori în apropierea lui Emily Ratajkowski (31 de ani), actriță și fotomodel americană, născută însă în Marea Britanie. Rămâne de văzut dacă îndrăgostiții vor confirma, în mod oficial, povestea de dragoste pe care o trăiesc sau vor prefera să se bucure de clipele de intimitate departe de lumina reflectoarelor și a publicului curios. 

Vezi și: Brad Pitt trăiește ca un rege, într-un conac de zeci de milioane de dolari 

Emily Ratajkowski a fost trădată de actualul soț

Emily a devenit mămică în 2021 cu actualul soț, Sebastian Bear-McClard, cu care se află însă în plin proces de divorț din cauza numeroaselor aventuri extraconjugale pe care acesta le-ar fi avut în timpul mariajului.

Cât despre Brad Pitt, el este un bărbat singur, care încă suferă în urma divorțului zgomotos de Angelina Jolie.

Brad Pitt și Angelina Jolie, divorț cu scandal și multe acuzații

Despărțirea dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a intervenit la scurt timp după un incident care a avut loc în timpul unu zbor cu avionul. Conform Angelinei Jolie, soțul ei, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a devenit agresiv și i-a adresat cuvinte nepotrivite fiului cel mare, Maddox.

Ar putea să te intereseze și: Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie 

De altfel, Brad Pitt a recunoscut, în mod oficial, că ani întregi s-a luptat cu dependența de alcool, însă susține că aceasta este de domeniul trecutului pentru că a primit ajutor specializat, iar în prezent stă departe de licorile bahice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net