Brad Pitt e extrem de HOT în fustă, pe covorul roșu! A topit toate inimile

Ultima actualizare:

Brad Pitt a demonstrat că are un simț estetic unic și că nu-i este teamă să încerce mereu un look nou. Așa că a apărut la premiera europeană a filmului «Bullet Train», îmbrăcat într-o fustă de lungime medie, cu o atitudine degajată, atrăgând toate privirile fanilor, extaziați la apariția starului hollywoodian. 

Brad Pitt jpg

Brad Pitt demonstrează la 58 de ani că este un adevărat megastar, adept al look-urilor îndrăznețe și neconvenționale. Actorul a venit la proiecția celui mai recent film al său, «Bullet Train», într-o ținută ce consta dintr-o fustă maro, până la genunchi, cu tiv asimetric, un sacou asortat în aceeași culoare, o cămașă roz prăfuit și o pereche de bocanci în stil militar. 

Vezi și: Brad Pitt este chinuit de o afecțiune neurologică rară

Brad nu a uitat nici de accesorii și a optat pentru un colier cu pandantiv și o pereche de ochelari negri. Probabil cele mai fascinante elemente ale lookului său au fost zâmbetul și atitudinea, ce i-a dat gata pe fani și pe paparazzii, prezenți la eveniment. 

Fusta lui Pitt scotea la iveală și câteva dintre tatuajele de pe gambă, unul ce reprezenta un craniu uman, iar celălalt părea a fi un cap de rinocer. 

Nu rata nici: Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina: «Dintotdeauna m-am simțit singu

Potrivit British Vogue, Pitt a declarat, în timp ce promova filmul Troia, în 2004, că bărbații vor începe să adauge și fuste la garderoba lor, o aluzie la personajul său, Ahile, care a purtat în pelicula respectivă fuste din fâșii din piele. 

Wow: Talentata domnișoară Shiloh! Cât de bine dansează fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

Pitt se află în prezent într-un turneu internațional pentru a-și promova cel mai recent film alături de actorii Joey King, Aaron Taylor Johnson și Brian Tyree Henry.

Brad Pitt se retrage din actorie

Pentru Brad Pitt este posibil ca fimul Bullet Train să fie ultimul în care publicul îl va vedea în calitate de actor. Într-un interviu recent pentru publicația GQ, starul a declarat că are de gând să se retragă din actorie și să devină regizor și producător. 

,,Consider că sunt pe ultima sută de metri. Este ultima etapă și mă gândesc ce anume aș vrea să implice și cum s-o construiesc", a mărturisit Pitt. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net