Doja Cat, apariție șocantă la Săptămâna Modei de la Paris! Kylie Jenner i-a speriat pe toți

23 ianuarie 2023 13:39   Vedete internaționale

Săptămâna Modei de la Paris, care a început pe 17 ianuarie și se va încheia oficial pe 26 ianuarie, a adunat o mulțime de vedete, ce și-au etalat ținutele bizare, pe covorul roșu. Doja Cat (27 de ani) a întors toate privirile, luni.

Citește și: Winnie Harlow, în lenjerie intimă la petrecerea dată de Doja Cat!

Doja Cat a arătat ca un personaj din filmele SF

Artista americană, care are o avere 8 milioane de dolari, a venit la prezentarea noii linii de îmbrăcăminte a casei de modă Schiaparelli, într-un ansamblu roșu din cap până în picioare. Artista a părut scoasă din filmele SF, după ce și-a vopsit tot corpul, inclusiv fața, cu vopsea roșie. Ținuta purtată de Doja Cat, pe numele ei real Amala Ratna Zandile Dlamini, a fost formată dintr-un corset cu satin și o fustă cu aplicații.

Vezi și: Motivul pentru care celebra Doja Cat s-a ras în cap. Și ele au făcut această schimbare dramatică

Luna trecută, Doja a fost în centrul unei investigații a Departamentului Șerifului din Los Angeles, după ce a devenit victima unei presupuse amenințări cu moartea. TMZ a raportat că artista a fost vizată de un fan furios, după ce ea l-ar fi dat afară dintr-un chat privat online. Doja Cat are o relație foarte strânsă cu admiratorii ei și vorbește des cu ei pe Twitter, Instagram și TIK TOK. 

După acest incident, individul respectiv a amenințat că o va ucide pe vedetă și „a susținut că o va vedea în curând”. Doja a sunat la poliție și a depus o plângere împotriva bărbatului, declanșând o anchetă oficială. Suspectul, a cărei identitate nu a fost făcută publică, nu locuiește în statul California, acolo unde se află reședința cântăreței. Doja Cat s-a mai certat cu fanii în trecut, după ce a anulat un concert din Paraguay, din cauza vremii nevaforabile. Răspunsul agresiv al persoanelor dezamăgite de anunț a făcut-o pe Doja să se amenințe că se va lăsa de muzică.

Iată și: O recunoști? Era un bebeluș adorabil, iar acum este una dintre cele mai cunoscute cântărețe

Kylie Jenner a venit cu leul pe umăr

Tot la prezentarea Schiaparelli de luni, Kylie Jenner (25 de ani) a optat pentru o rochie neagră, cu un cap de leu pe umăr. Chiar dacă părea cât se poate de real, vedeta, a cărei avere ajunge la 600 milioane dolari, a dat asigurări că nici un animal nu a fost sacrificat. Rochia a fost semnată chiar de casa de modă Schiaparelli, pe care sora lui Kim Kardashian a venit să o susțină la Săptămâna Modei de la Paris. Kylie a purtat pereche de pantofi aurii și o geantă din piele de șarpe.

Află și: N-ai zice că are doi copii! Kylie Jenner, răvășitoare în costum de baie

Această ieșire publică vine după ce Kylie a dezvăluit sâmbătă că fiul ei de 11 luni se numește acum Aire, ceea ce înseamnă “Leul lui Dumnezeu”. Vedeta și fostul ei partener, rapperul Travis Scott (31 de ani), l-au numit inițial pe băiat Wolf (care înseamnă lup), doar pentru a alege să-i schimbe numele după ce au decis că nu se potrivește cu personalitatea lui. Kylie Jenner mai are o fetiță, pe Stormi (4 ani).

Și ele au avut ținute inedite

Gemenele Shannon și Shannade Clermont (31 de ani) au făcut și ele furori în ținute sumare, atunci când au venit la prezentarea brandului Kidsuper, sâmbătă, iar DJ-ul Sita Abellán (30 de ani) a purtat un outfit extravagant, format dintr-o jachetă cu pampoane, dres alb și ciocate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe