Doliu la Hollywood! Actrița Marnie Schulenburg a murit la 37 de ani de o boală îngrozitoare

19 mai 2022 11:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Doliu în cetatea filmului, după ce actrița, Marnie Schulenburg, cunoscută pentru rolurile din serialele „As the World Turns” și „One Life to Live”, a murit marți, la New York, la doar 37 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul.

Actrița Marnie Schulenburg a murit la New York din cauza unei complicații cauzate de cancerul de sân, a confirmat un reprezentant pentru Variety. Ea avea 37 de ani.

Soțul lui Schulenburg, Zack Robidas, un actor cunoscut pentru rolurile din „Sorry for Your Loss” și „Succession”, a confirmat și el vestea printr-o postare pe Facebook, în care le-a mulțumit fanilor ei pentru sprijinul acordat după diagnosticul lui Schulenburg.

Citește și Mama lui Mircea Solcanu a murit. Mesajul plin de durere al fostului prezentator

Nu pot să cred că Marnie a pierdut lupta cu cancerul. Pur și simplu nu este adevărat. Am urmărit-o zi de zi luptând cu această boală cruntă, de când soția mea a fost diagnosticată. A  dat dovadă de un curaj incredibil. Am ales să atacăm diagnosticul ei cu un optimism orb. Am vorbit doar despre viitor și am continuat să mergem înainte. Nu știu dacă a fost corect, dar este tot ce am știut să facem.”, a mărturisit soțul lui Marnie Schulenburg, în postarea de pe contul personal de social-media. 

Marnie Schulenburg tocmai terminase de filmat un rol într-un serial ce va avea premiera anul acesta

Actrița Marnie Schulenburg s-a născut în Cape Cod, Massachusetts, și a studiat teatrul la Universitatea DeSales. După facultate, și-a început cariera în teatru, cântând la Pennsylvania Shakespeare Festival și pentru Dramatists Guild of America din New York City.

Primul credit televizat al lui Schulenburg a fost rolul Alison Stewart, personajul ei din „As the World Turns”. Marnie a interpretat personajul, după ce Jessica Dunphy a părăsit serialul în 2005.

Citește și A murit mama Anei Baniciu. Artista e sfâșiată de durere: «Este cu mine la fiecare pas»

Pe lângă rolurile ei de televiziune, ea a avut și apariții recurente sau episodice în seriale precum „Fringe”, „Army Wives”, „Blue Bloods”, „Manhattan Love Story”, „Elementary”, „The Good Fight” și „Divorce”. ” De asemenea, a avut un rol recurent în sezon al treilea al dramei „City on the Hill”, unde a jucat alături de Kevin Bacon și Aldis Hodge. Sezonul va avea premiera în luna iulie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe