În plin proces de omor, Alec Baldwin a devenit tată a opta oară

25 septembrie 2022 11:26   Vedete internaționale

Alec Baldwin (64 de ani) și soția sa, Hilaria (38 de ani), au devenit din nou părinți. Instructoarea de yoga a născut, joi, o fetiță perfect sănătoasă pe nume Ilaria Catalina Irena. Fericitul anunț a venit sâmbătă, împreună cu o fotografie cu proaspăta mămică și cu bebelușul.

„Amândouă suntem fericite și sănătoase”

Citește și: Primele imagini din locul unde Alec Baldwin a împușcat doi colegi, făcute publice

„Fetița noastră este aici! Suntem atât de fericiți să vă prezentăm micul nostru vis devenit realitate, Ilaria Catalina Irena”, a scris Hilaria Baldwin pe Instagram. Ea a împărtășit data nașterii a fetei ei, „22-09-22”, precum și greutatea copilului: 3 kilograme și 100 de grame. „Amândouă suntem fericite și sănătoase”, a adăugat soția lui Alec Baldwin. Actorul de la Hollywood și nevasta lui au împreună șapte copii: Carmen (9 ani), Rafael (7 ani), Leonardo (6 ani), Romeo (4 ani), Eduardo (2 ani), Lucia (1 an) și acum pe noua membră a familiei, Ilaria. Din căsătoria cu Kim Basinger, Alec Baldwin mai are o fată, Ireland (26 de ani).

Vezi și: Alec Baldwin, explicații halucinante despre moartea directoarei Halyna Hutchins! Afirmațiile care au revoltat o lume întreagă

Mândrul tată Alec a fost, de asemenea, fotografiat cu o amprentă a piciorușului copilului, făcută cu cerneală neagră pe antebraț.

Avem «somos un buen equipo» (suntem o echipă bună n.r) gravat pe verighetele noastre”, a spus cuplul pentru revista People, atunci când a anunțat cea mai recentă sarcină a Hilariei. „Ne spunem asta unul altuia tot timpul acasă – că suntem o echipă bună”. Hilaria a mărturisit după ce a rămas însărcinată cu Ilaria că totul a venit ca o surpriză. Ea și Alec Baldwin credeau că familia lor este completă, însă au fost extrem de fericiți să afle că așteaptă o nouă fetiță.

Iată și: Alec Baldwin, consolat în parc de familie, după tragedie

Hilaria a pierdut în ultimii ani două sarcini

Înainte să se nască Eduardo și Lucia, Hilaria a suferit în mod tragic două avorturi spontane, unul la nouă săptămâni și altul la patru luni. La doar câteva luni după ce Hilaria l-a născut pe Eduardo, în septembrie 2020, ea venit pe lume Lucia, cu ajutorul unei mame-surogat. Alec și Hilaria Baldwin s-au căsătorit în anul 2012. Actorul de la Hollywood are o avere de 70 de milioane de dolari, în timp ce soția lui ajunge la 10 milioane de dolari.

Te-ar putea interesa și: Ipoteză șocantă lansată de un avocat: Alec Baldwin a fost sabotat. Cineva a pus un glonț real în cutia cu muniție

Baldwin nu a scăpat de acuzațiile de omor

Alec Baldwin ar putea fi pus sub acuzare în curând, după ce a ucis-o pe Halyna Hutchins, în timpul filmărilor pentru „Rust”. Consiliul de Finanțe de stat american a acordat aproximativ 317.000 de dolari, permițând posibilitatea urmăririi penale și a investigării tragediei din octombrie 2021, din New Mexico.

Află și: Alec Baldwin, prima confesiune după ce a ucis-o accidental pe cineasta Halyna Hutchins: "Era prietena mea"

În ciuda unui raport criminalistic făcut de FBI, care arăta că arma nu s-a descărcat accidental, Baldwin susține că nu a apăsat niciodată pe trăgaci. Un raport final cu privire la concluziile anchetei este așteptat în curând de la Biroul Șerifului din Santa Fe. Armurierul filmului, Hannah Gutierrez-Reed, are deja câteva procese împotriva sa.

Mai multe