Jada Pinkett, prima reacție după scandalul de la Premiile Oscar

30 martie 2022 9:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Soția lui Will Smith, Jada Pinkett, a rupt tăcerea după scandalul de la Oscar care a uimit o lume întreagă. După câteva zile de tăcere, Jada a distribuit un mesaj cu subînțeles prin care a dat de înțeles care este poziția ei în raport cu incidentul atât de discutat. 

Într-o scurtă postare de pe Instagram, Jada Pinkett a scris simplu și concis: „Este un anotimp al vindecării și eu sunt pregătită pentru el”. Vedeta a decis să restricționeze comentariile pentru postarea respectivă, semn că nu dorește să primească mesaje din partea celor să își exprime părerea despre cele petrecute în seara decernării Premiilor Oscar. 

Cu o zi înainte de mesajul Jadei Pinkett, Will Smith i-a cerut, în mod oficial public, lui Chris Rock pentru modul în care s-a comportat. În plus, actorul a cerut iertare Academiei de film, dar și familiei Williams pentru atitudinea pe care a avut-o.

Până la acest moment, comediantul Chris Rock nu a vorbit despre incidentul controversat, însă a decis să nu depună plângere împotriva colegului de breaslă. 

Citește și: Boala teribilă de care suferă Jada Pinkett

În noaptea decernării Premiilor Oscar, prezentatorul Chris Rock a făcut o glumă pe seama soției lui Will Smith. Deranjat peste măsură de cuvintele lui Chris, Will nu a stat prea mult pe gânduri, s-a ridicat de pe scaun și i-a aplicat o palmă peste față comediantului. 

Chris Rock a glumit pe seama bolii de care suferă Jada Pinkett

Gluma pe care a spus-o Chris Rock făcea referire la aspectul Jadei. Cu exactitate, la faptul că este tunsă zero. Soția lui Will se confruntă de ani buni cu alopecia, o boală caracterizată de căderea accentuată a părului. Deși a încercat o multitudine de tratamente, rezultatele nu au fost nici pe departe cele așteptate, așadar Jada a decis să se tundă zero. 

Vezi și: Will Smith, urmărit de traumele din copilărie

Reacția violentă a lui Will Smith a fost condamnată de mulți dintre colegii săi de breaslă. Actorul Jim Carey s-a declarat dezgustat de modul în care s-a desfășurat seara de Oscar și a subliniat că reacția pe care a avut-o publicul, după ce Will l-a lovit pe Chris Rock, i-a lăsat un gust amar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Mai multe