Kim Kardashian, apariție fenomenală într-un sutien minuscul! Fosta soție a lui Kanye West are un trup fără cusur

20 martie 2022 16:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kim Kardashian, 40 de ani, a avut o apariție de-a dreptul răvășitoare la un eveniment din Miami, unde fosta soție a lui Kanye West a venit îmbrăcată doar într-un sutien argintiu minuscul și o pereche de colanți care îi punea în valoare formele voluptoase. 

Kim Kardashian trece printr-o perioadă destul de bună la nivel personal, chiar dacă au trecut doar câteva luni de când divorțul de artistul Kanye West a fost oficializat. 

Vedeta TV are în prezent o relație mediatizată cu un bărbat mai tânăr decât ea, actorul de comedie Pete Davidson, iar cariera ei evoluează excelent. 

Kim Kardashian, mama a patru copii, a participat în urmă cu câteva zile la un show de modă din Miami, care a marcat lansarea noii colecții de lenjerie modelatoare Skims, înființată chiar de vedetă în urmă cu câțiva ani. Kim Kardashian a fost însoțită și de sora ei mai mică, Khloe Kardashian. 

Citește șiGestul bizar pe care iubitul lui Kim Kardashian l-a făcut în numele iubirii! Nici măcar MGK nu a făcut așa ceva

Toate privirile au fost ațintite asupra fostei soții a lui Kanye West, care a apărut îmbrăcată în una dintre cele mai sexy ținute ale ei. Kim i-a uimit pe toți cu vestimentația, care consta doar într-un sutien minuscul de culoare argintie, ce abia îi cuprindea bustul impresionant. 

În partea de jos, vedeta a purtat o pereche de colanți imposibil de mulați, care o făceau să pară mai degrabă dezbrăcată. Kim și-a asortat ținuta cu o pereche de ochelari supradimensionați și sandale cu toc. 

Diva a etalat un trup cu forme amețitoare, fără de cusur, notează Metro.co.

Fostul soț al lui Kim Kardashian, Kanye West a fost exclus de la premiile Grammy

Deși Kim Kardashian are parte de momente frumoase în ultima vreme, soțul ei, Kanye West este urmărit de o mulțime de ghinioane. 

Se pare că declarațiile făcute de artist pe social-media la adresa lui Kim Kardashian, dar mai ales față de iubitul actual al acesteia, Pete Davidson, au avut consecințe dure.

Citește și Kim Kardashian, desființată de fani după ce a transmis femeilor: «Duceți-vă dracu la muncă»

Kanye West a fost recent suspendat de pe platforma Instagram, iar motivul l-a constituit afirmațiile făcute despre Pete Davidson și comediantului de culoare Trevor Noah. Compania Meta, care deține Instagram, a clasificat comentariile lui Kanye ca fiind rasiste, iar contul său a fost dezactivat pentru 24 de ore.

Kanye West a mai pierdut o oportunitate importantă din cauza criticilor aduse lui Trevor Noah, gazda premiilor Grammy. Fostul soț al lui Kim Kardashian a fost scos exclus din cadrul prestigioasei ceremonii, unde trebuie să susțină un show de excepție. 

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Mai multe