Kim Kardashian are un nou hobby! Vedeta s-a apucat de surf

31 iulie 2024 14:27   Vedete internaționale

Kim Kardashian (43 de ani) are o nouă pasiune! În vacanța din Idaho, ea s-a apucat de surf, după ce a luat câteva lecții de la un profesionist adevărat – campionul mondial Austin Keen. Vedeta americană, care deține o avere de 1,7 miliarde de dolari, a publicat un videoclip pe rețelele sociale, în care le-a arătat fanilor progresul ei.

Kim Kardashian a primit lecții de surf de la un campion mondial

Austin Keen a stat în spatele ei tot timpul, însă Kim Kardashian și-a ținut echilibrul fără probleme. „Profesorul” ei s-a arătat extrem de mândru de realizările ei și a aplaudat-o. Desigur, încă nu știe să facă nici un truc pe placa de surf, însă pentru o începătoare, ea se descurcă foarte bine, potrivit TMZ.

Kim Kardashian este pasionată de sporturile nautice. Ea face des paddle boarding – care necesită să stai în picioare pe placă și să te deplasezi cu ajutorul unei vâsle. Kim Kardashian are patru copii cu fostul ei soț, Kanye West -  North (11 ani), Saint (8 ani), Chicago (6 ani) și Psalm (5 ani)

Cum se menține în formă Kim Kardashian

Kim Kardashian a slăbit enorm în ultimii ani, fiind acuzată că a folosit medicamentul injectabil Ozempic, destinat diabeticilor. Cu toate acestea, ea susține că a pierdut în greutate în mod natural, cu dietă și sport. Acum, ea se menține în formă făcând excerciții fizice în fiecare zi, cu un antrenor personal, dar mănâncă și foarte sănătos.

Am slăbit 9,5 kilograme în total. Am renunțat la zahăr, la fast-food și la prăjeli! Acest lucru mi-a schimbat viața”, a declarat Kim, în urmă cu ceva timp. 

Vedeta susține că urmează o dietă bazată pe legume și fructe. Dimineața bea un shake proteic, mănâncă o clătită din fulgi de ovăz cu o mână de afine sau o felie de pâine prăjită cu avocado. Mănâncă prânzul în jurul orei 1 și preferă legumele fierte sau coapte. La cină, Kim preferă o salată, o supă sau un shake proteic.

Mai multe