Kim Kardashian, în latex și Nicole Kidman, în rochie din staniol, împreună pe același podium de modă

6 iulie 2022 14:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kim Kardashian, Nicole Kidman, Dua Lipa și legendara Naomi Campbell au surprins audiența la defilarea de modă de la Paris a brandului Balenciaga, când au pășit pe podium în cele mai inovatoare creații. 

Cea mai recentă prezentare de modă a noului «copil teribil al modei», Demna Gvasalia, directorul de creație al casei de modă Balenciaga, a adus pe același podium cele mai atipice personaje feminine din cultura actuală. Dacă nu credeați că ar fi fost vreodată posibil să o vedeți pe Kim Kardashian, pe același podium de modă cu rafinată actriță Nicole Kidman, câștigătoare a premiului Oscar, ei bine la Paris un astfel de scenariu a avut loc chiar zilele trecute, în cadrul prezentării pentru colecția de haute-couture, a brandului Balenciaga. 

Nu rata nici: Nicole Kidman, sărut pasional cu Keith Urban în fața mulțimii! Ce detaliu a atras atenția

Demna Gvsalia este cunoscut pentru creațiile sale cu totul neobișnuite, așa că la ultima prezentare, designerul a utilizat un decor clasic, în stilul celui adoptat chiar de fondatorul Cristobal Balenciaga, în anii '40-'50. Elementul surpriză au fost creațiile vestimentare în sine, realizate din materiale moderne, precum latex, spandex, nylon, în completă antiteză cu atmosfera epocii de mult apuse. 

Prima vedetă care s-a perindat prin fața publicului select a fost nimeni alta decât Kim Kardashian, care a uimit audiența cu o rochie cu un design clasic, complet mulată pe trup, realizată dintr-un material din latex care imită satinul. Kim avea părul blond platinat și părea aproape de nerecunoscut. 

Vezi și: Kim Kardashian, rateu de sute de dolari! O clientă a rămas cu gura căscată, iată ce a pățit

O altă prezență electrizantă pentru invitații de la defilarea de modă a fost celebra actriță Nicole Kidman, care a prezentat o ținută de inspirație futuristă, dintr-un material argintiu, ce imită textura costumelor spațiale. Actrița părea o adevărată divă venită din viitor, pășind tacticos cu aceeași eleganță și atitudine regală. 

Naomi Campbell, surpriza serii

Dua Lipa a pășit pe podium într-o creație clasică de inspirată din moda anilor '80, ce-i evidenția trupul armonios. Marea surpriză a serii a fost Naomi Campbell care și-a făcut apariția într-o rochie croită pe un design arhitectural, cu un guler impunător și o trenă fabuloasă, un design clasic, care datorită materialul și tehnologiilor moderne, îi dădea o alură foarte futuristă.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe