Kylie Jenner, cu silicoanele la înaintare! S-a pozat sexy în costum de baie

20 august 2024 14:16   Vedete internaționale

Kylie Jenner (27 de ani) arată mai sexy ca niciodată! Vedeta americană, care are o avere de 900 de milioane de dolari, s-a pozat recent într-un costum de baie întreg, de culoare gri-metalic, care i-a scos în evidență bustul generos. Kylie Jenner a confirmat în sezonul trei al reality show-ului „The Kardashians” că și-a mărit sânii.

Kylie Jenner a regretat inițial decizia de a-și mări sânii

Bruneta are doi copii, Stormi (6 ani) și Aire (2 ani), iar alăptarea i-a afectat bustul. Drept urmare, după primul copil, ea a decis să-și facă o ridicare și o mărire de sâni, în urmă cu câțiva ani. Deși anterior a spus că a regretat decizia, Jenner și-a expus decolteul ori de câte ori a avut ocazia, semn că este mândră, totuși, de cât de reușită a fost operația.

„La șase luni după ce am născut-o pe Stormi, fără să mă gândesc că voi avea un copil când aveam 20 de ani, încă se vindecau. Aveam sâni frumoși, ca niște sâni naturali, pur și simplu minunați, o mărime perfectă, totul perfect, și mi-aș fi dorit, evident, să nu mi-i fi operat niciodată de la bun început”, a declarat Kylie Jenner. Anterior, ea a negat de mai multe ori că și-a operat sânii. 

Kylie Jenner s-a despărțit de tatăl copiilor ei, Travis Scott, în 2019. În prezent, ea se iubește cu actorul Timothée Chalamet (28 de ani).

Cum se menține în formă Kylie Jenner

Kylie Jenner a dezvăluit în trecut că trebuie să fie foarte atentă la ce ține în bucătărie, din cauza alergiei la nuci a fiicei ei, Stormi: „Stormi și cu mine mâncăm de obicei micul dejun împreună. Îi plac fructele, afinele, iubește curcanul, iubește covrigii. Atunci când fetița asta e puțin flămândă, se transformă într-un alt copil. Deci, dacă vă întrebați cu cine seamănă...cu mine, sigur!”.

Abordarea lui Kylie asupra dietei e concentrează pe consumul unei varietăți de alimente. Ea are grijă să consume cereale integrale, proteine slabe, fructe proaspete și legume. Această dedicare pentru o alimentație echilibrată îi asigură că primește vitaminele și mineralele esențiale de care corpul ei are nevoie pentru a funcționa optim. Pe lângă asta, în felul acesta este sigură că rămâne în formă. 

Mai multe