Madonna, cu mâinile în cap și sânii la vedere. Vedeta apare goală într-o nouă imagine scandaloasă

29 octombrie 2022 12:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Madonna continuă să șocheze! Ca să nu o uite lumea, vedeta în vârsta de 64 de ani face tot ce poate pentru a rămâne în centrul atenției. Noua ipostază este una în care diva își scoate la înaintare sânii voluminoși. 

Faimoasa cântăreață continuă șirul postărilor extravagante. După ce s-a lăudat că este lesbiană, că se droghează sau că s-a întâlnit cu bărbați cu zeci de ani mai tineri decât ea, artista a uimit din nou.

Într-un story de pe Instagram, Madonna și-a afișat sânii fără nicio inhibiție. Mă rog, nu că ar fi avut vreodată vreo jenă celebra cântăreață care domina topurile muzicale la începutul anilor '90.

Madonna, imagine provocatoare. Și-a scos sânii la înaintare!

Madonna este până la urmă o adevărată maestră a controverselor și parcă nimic din ceea ce face nu ne mai surprinde. Recent, diva a publicat un videoclip bizar de zece secunde, pe TikTok, în care pare că le spune fanilor că este lesbiană.

Filmulețul a devenit repede viral. El a fost vizionat de peste 20 milioane de ori în doar 24 de ore de la publicare. Tabloidul The Sun a transmis că cea mai recentă încercare a Madonnei de a se menține în lumina reflectoarelor - pretinzând că este lesbiană - este poate și cea mai ridicolă de până acum.

Poate te interesează: Madonna, sărutări pasionale și ipostaze erotice cu o femeie, lângă un altar catolic! Clip scandalos

Madonna probabil nu se va opri aici! Vedeta mai are timp anul acesta de câteva de câteva ipostaze inedite.

Tot în 2022, Madonna a șocat în momentul în care s-a sărutat cu Britney Spears. Episodul s-a petrecut la nunta lui Britney, pe 9 iunie. Cele două vedete au recreat momentul încins de la premiile MTV din 2003.

Invitații de la petrecere au fost uluiți de faptul că staruri ale muzicii pop și-au unit buzele preț de câteva secunde, la 19 ani distanță de la primul lor sărut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe