Manechinele au făcut parada modei, la Festivalul de la Cannes 2024! Heidi Klum, cea mai decoltată

23 mai 2024 13:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes 2024, care se desfășoară în perioada 14-25 mai, s-a transformat în podium pentru cele mai cunoscute modele internaționale. Manechinele au făcut furori în ținute extravagante și s-au asigurat că sunt în centrul atenției, la prestigiosul eveniment de la Le Palais de Festivals.

Heidi Klum, într-o rochie albă la Festivalul de Film de la Cannes

Heidi Klum (50 de ani) are grijă să fie în centrul atenției la orice eveniment participă! La fel s-a întâmplat și zilele trecute, la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de la Cannes. Manechinul german, care are o avere de 160 de milioane de dolari, a făcut senzație pe covorul roșu al galei Knights of Charity, într-o rochie albă cu un decolteu generos. Blondina a completat ansamblul cu o pereche de sandale albe.

Natasha Poly, ținută provocatoare pe covorul roșu

Natasha Poly (38 de ani) nu s-a lăsat mai prejos și a pășit pe covorul roșu într-o ținută provocatoare, care i-a scos în evidență picioarele lungi și suple. Fotomodelul rus a purtat o rochie asimetrică de la Mugler, formată dintr-un body negru și o trenă din voal. Manechinul, care are o avere de 14 milioane de dolari, a accesorizat această ținută cu bijuterii argintii de la Bucheron, iar în picioare a optat pentru pantofi negri cu botul ascuțit.

Kate Alexeeva (29 de ani) a ales să poarte o rochiță aurie extrem de scurtă, confecționată din lanțuri, semnată de casa de modă Grete Henriette. Modelul din Letonia a avut un accesoriu similar ținutei pe cap, iar în picioare a mizat pe o pereche de sandale aurii. Kate, care a fost desemnată Miss Letonia 2023, nu a purtat sutien la această ținută provocatoare, iar fotoreporterii francezi au profitat de ocazie și au pozat-o din toate unghiurile.

Chantal Monaghan (27 de ani) a fost prezentă la premiera filmului „Marcello Mio”, unde a purtat o rochie strălucitoare de culoare verde, cu un decolteu adânc. Ținuta fără mâneci a fost confecționată din voal și a avut sute de paiete aplicate, dar și o trenă lungă. Rochia i-a venit ca turnată modelului australian, care drept accesorii a purtat o pereche de cercei argintii și o brățară în formă de șarpe.

Mai multe