#Casa Regală a Marii Britanii

Meghan Markle se îmbogățește din Instagram. Suma uluitoare pe care ar cere-o pe o postare

28 august 2023 12:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Meghan Markle (42 de ani) s-a întors pe rețeaua socială Instagram, pentru a-și spori veniturile. Ea și-a creat un cont care poartă numele „Meghan”, care încă nu este activ, iar fanii vorbesc despre o eventuală revenire a sa în social media.

Potrivit expertului Erich Schiffer, citat de tabloidul britanic Daily Mail, soția prințului Harry (38 de ani) ar putea câștiga chiar și 1 milion de dolari pe o singură postare.

„Mă aștept să devină rapid unul dintre cele mai urmărite conturi de Instagram. Sunt celebrități precum Kim Kardashian care cer milioane de dolari pe o singură postare pentru a promova un produs. Nu există niciun motiv pentru care Meghan nu ar putea să aibă asemenea venituri”, a explicat Schiffer. În trecut, Meghan Markle a avut și un blog de modă și călătorii, numit The Tig, la care a renunțat după ce s-a căsătorit cu Harry, în 2018.

Meghan Markle va face reclamă doar la produse de lux?

Cu toate acestea, dacă Markle decide să-și facă profilul de Instagram public într-o zi, Schiffer a spus că „trebuie să fie atentă” pentru a nu fi văzută „făcând reclamă la toate produsele de sub soare”. „Ea se va alinia cu mărci și companii de calitate. care sunt în concordanță cu toate convingerile ei politice și sociale”, a adăugat el.

Profilul de Instagram încă inactiv a strâns aproape 1 milion de urmăritori, deși nu există încă nicio postare pe el.

Mai multe surse apropiate de Meghan Markle au susținut anterior că profilul, care oferă foarte puțin în afară de o fotografie de profil cu niște flori roz, a fost realizat în tandem cu podcastul Spotify acum dispărut al lui Markle, „Arhetypes”. Pe lângă asta, s-a zvonit recent că Meghan Markle ar reveni la prima ei pasiune, actoria. Ea ar fi în discuții cu producătorii serialului Suits”, pentru o reîntoarcere în rolul care a făcut-o celebră.

Mai multe